• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Από τη 2η σειρά εκκινεί ο Κορωνάκης στο Assen
Νέα 29/09/2017 - 20:25

Adac Junior Cup Assen Ολλανδία 29/09/2017: O Βασίλης Κορωνάκης μπήκε για δεύτερη φορά σήμερα στην πρωτόγνωρη για αυτόν πίστα στο 25λεπτο των Κατατακτηρίων Δοκιμών, ανάμεσα σε αρκετούς τοπικούς αναβάτες αλλά και άλλους από χώρες όπως η Γερμανία, οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ολλανδική πίστα. Στη διάρκεια των δοκιμών “έψαχνε” συνεχώς τις καλύτερες γραμμές, με μεγάλη δυσκολία, αφού βρίσκονταν σε ένα γκρουπ στο οποίο οι μάχες και τα αλληλοπροσπεράσματα τον κρατούσαν στην 14 θέση, με χρόνο στο 2:03.256, λίγο καλύτερο από το 2:03.754 που έκανε στις Ελεύθερες Δοκιμές. Στους δύο τελευταίους γύρους ξέφυγε από το γκρουπ, έμεινε μόνος και αμέσως σημείωσε 2:02.797 που τον έφερε στη 12η θέση. Όμως 3'' δευτερόλεπτα πριν πέσει η καρό σημαία πέρασε τη γραμμή, για να γράψει ένα ακόμα καλύτερο γύρο στο 2:01.352 που τον έφερε στην 6η θέση του σχηματισμού εκκίνησης!

Φανερά ενθουσιασμένος ο νεαρός οδηγός από την Κέρκυρα δηλώνει: “Δεν είναι αυτό το μέγιστο που μπορώ να αποδώσω σε αυτή την πίστα, διότι έχω κάνει 20 γύρους συνολικά. Εδώ νιώθω πως έχω πολύ ακόμα να δώσω και πως αύριο θα μπω στη μάχη για την τριάδα, γιατί γύρο με το γύρο γίνομαι καλύτερος. Ο στόχος μου είναι αυτός! Επίσης και για το δεύτερο αγώνα της Κυριακής!”

O μάνατζερ της ομάδας Skourtas Racing Center, ο πολυπρωταθλητής Σάκης Σκούρτας πιστεύει ότι ο οδηγός του θα κάνει και πάλι την έκπληξη και θα διεκδικήσει τη νίκη!

Αύριο Σάββατο 30 στις 16:00 ώρα Ελλάδος θα γίνει ο πρώτος αγώνας και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:30 ώρα Ελλάδος θα γίνει ο δεύτερος, ελπίζοντας για μια ακόμη διάκριση, μετά τη 2η θέση που κατέκτησε ο Βασίλης Κορωνάκης τον Ιούλιο στην Γερμανία, για τον ίδιο θεσμό, που είναι ένα ενιαίο με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ RC390.  

Επόμενο άρθρο »

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας με Honda CRF 500R

« Προηγούμενο άρθρο

Η Skourtas Racing Center στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα