• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Πρέπει να κερδίσω...
...την επιστροφή μου στο MotoGP
Νέα 14/09/2017 - 11:48

Ο Sam Lowes ξέρει πολύ καλά ότι για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία το 2019, θα πρέπει να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Moto2.

 

Ο Βρετανός είχε - ήδη από πέρυσι - υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Aprilia τόσο για φέτος, όσο και για το 2018.

 

Όπως όμως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, υπάρχουν οι ρήτρες στα διάφορα συμβόλαια που δεν βγαίνουν προς τα έξω.

 

Μια τέτοια ρήτρα επέτρεψε στην Aprilia να αφήσει ελεύθερο τον Lowes στο τέλος αυτής της χρονιάς, με τον Βρετανό να επιστρέφει στην Moto2 το 2018.

 

Ο Sam θα πάρει τη θέση του Tom Luthi στην Interwetten, με τον Ελβετό να ετοιμάζεται για το δικό του ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Όπως μάλιστα έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Sam Lowes και οι άλλοι οδηγοί της Interwetten, θα οδηγούν μοτοσυκλέτες με πλαίσιο της KTM το 2018.

 

Για τον Lowes, η παρουσία του στην Moto2 δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να επιστρέψει στη MotoGP.

 

«Θα είμαι ειλικρινής, ξέρω ότι για να επιστρέψω εδώ θα πρέπει να βελτιωθώ και να κερδίσω την επιστροφή μου. Αν δεν τα καταφέρω, θα μείνω στην Moto2 με στόχο να είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

 

«H MotoGP είναι δύσκολη κι αν επιστρέψω, θέλω να γίνει σωστά. Προφανώς όμως ο στόχος μου είναι να είμαι ανταγωνιστικός στην Moto2, να κερδίσω τον Τίτλο και να επιστρέψω».

 

Ο Lowes είχε μια καλή πρόταση και από την Forward Racing στην κατηγορία της Moto2. Ο ίδιος εξηγεί για ποιο λόγο προτίμησε την Interwetten.

 

«Για μένα είναι μια ομάδα που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά για αρκετά χρόνια. Έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και με στήριξαν κι ένοιωσα ότι έκανα το σωστό».

Επόμενο άρθρο »

Baz: Επιστροφή στα SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

Van der Mark: Κοιτάω μόνο το Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα