• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Van der Mark: Κοιτάω μόνο το Portimao
Λίγες ημέρες πριν κάνει ντεμπούτο στο MotoGP
Νέα 14/09/2017 - 11:21

Αν και ο ενθουσιασμός του είναι μεγάλος για το επικείμενο ντεμπούτο του στο MotoGP, ο Michael Van der Mark τονίζει ότι είναι απολύτως προσηλωμένος στο Portimao.

 

Στην Πορτογαλική πίστα θα γίνει ο 10ος Γύρος της φετινής σεζόν.

 

Ο Van der Mark ήταν στα πρωτοσέλιδα όλων των ιστοσελίδων που ασχολούνται με το MotoGP, όταν ανακοινώθηκε ότι αυτός θα αντικαταστήσει τον Valentino Rossi.

 

Οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι πιεστικές για τον Ολλανδό άσο, καθώς μετά το Portimao ακολουθεί η Aragon (MotoGP) και αμέσως μετά το Magny-Cours για τα SBK-Motul.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου έδωσε η Yamaha ν’ αγωνιστώ στην Aragon, αλλά τώρα είμαι απολύτως προσηλωμένος σ’ εμένα και την R1 μου».

 

«Θέλουμε να τα πάμε καλά στο Portimao και ανυπομονώ να δώσω μάχες με τους κορυφαίους αυτό το Σ/Κ, ειδικά μετά τις δυσκολίες που είχαμε στην Γερμανία».

 

«Κάναμε ένα καλό τεστ στο Portimao το χειμώνα κι έτσι δεν μου είναι τελείως άγνωστη η πίστα με την R1 (σ.σ. πέρυσι το Portimao δεν ήταν στο Ημερολόγιο)».

 

«Είναι στις αγαπημένες μου πίστες. Είναι βέβαια δύσκολη για να στήσεις τη μοτοσυκλέτα και μέσα στον ένα γύρο απαιτεί πολλά, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που μ’ αρέσει».

 

Ο Van der Mark είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Portimao το 2014, χρονιά που στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Supersport των SBK.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στα SBK ήρθε το 2015 που έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία και πήρε την 5η θέση στο δεύτερο αγώνα (9ος στον πρώτο).

Επόμενο άρθρο »

Lowes: Πρέπει να κερδίσω...

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ένα πολύ σημαντικό Σ/Κ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα