• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΚΑΤ
Pole για Vinales, πτώση για Marquez!
Νέα 09/09/2017 - 17:23

Την πρώτη του pole position από τον Ιούνιο φέτος (στο Mugello) κατάφερε να πάρει σήμερα στο Misano ο Maverick Vinales, αφήνοντας πίσω του τον Dovizioso.

 

Μόνος στο γκαράζ της Movistar, με τον Valentino εκτός λόγω τραυματισμού, ο Vinales επιβεβαίωσε και πάλι τη διαφορά που κάνει το πλαίσιο του ’18 στην Μ1.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:32,439 στον προτελευταίο γύρο του και πήρε την τέταρτη φετινή του pole, λέγοντας χαρακτηριστικά μετά το τέλος:

 

«Νοιώθω πραγματικά τέλεια πάνω στη μοτοσυκλέτα και κάθε φορά που έβγαινα στην πίστα ήμουν και πιο δυνατός».

 

Πολύ χαρούμενος ήταν και ο Andrea Dovizioso, αν και τελικά έχασε την pole για 0,162δ.

 

Ο άσος της Ducati δεν είχε ούτε σήμερα το αεροδυναμικό φέρινγκ των κόκκινων, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να είναι καλύτερος όλων, πλην του Vinales.

 

«Δεν ένοιωθα καλά πριν τις κατατακτήριες, αλλά όταν μπήκα μέσα με το πρώτο λάστιχο είχα πολύ καλή αίσθηση. Επιβεβαιώσαμε την ταχύτητά μας, όμως περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό αύριο».

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez κυνήγησε την pole, αλλά στο γρήγορο γύρο του στο τέλος, έκανε το λάθος στην 15 κι έπεσε για δεύτερη φορά αυτό το Σ/Κ.

 

«Έκανα κάποια λάθη στο γρήγορο γύρο μου, ανοίχτηκα, πάτησα στην άσπρη γραμμή και... όμως έχουμε το ρυθμό για αύριο».

 

Η δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα αποτελείται από τον Cal Crutchlow, τον Jorge Lorenzo και τον Johann Zarco.

 

Ο περσινός νικητής του αγώνα στο Misano, ο Dani Pedrosa, δεν πήρε κάτι καλύτερο από τη 7η θέση αν και ήταν μόλις 0,553δ από τον πρώτο.

 

Κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση θα ήθελε και ο Danilo Petrucci, με τον Aleix Espargaro να βάζει την Aprilia του (με το νέο φέρινγκ) στην τρίτη σειρά.

 

Τη δωδεκάδα των οδηγών συμπλήρωσαν οι Alvaro Bautista, η έκτακτη συμμετοχή της Ducati, Michele Pirro και ο Karel Abraham.

 

Οι Bautista και Abraham έφτασαν στις ΚΑΤ2 αφού πρώτα πέρασαν από το πρώτο σκέλος, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν δεν ακυρωνόντουσαν οι γρήγοροι γύροι των Folger και Miller.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα