• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΚΑΤ
1η φετινή pole για Bastianini!
Νέα 09/09/2017 - 14:47

Όπως πάντα, τα τελευταία λεπτά ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά στις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας.

 

Όλοι βγήκαν στην πίστα στο τέλος, γνωρίζοντας ότι θα έχουν έναν μόνο γρήγορο γύρο για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αυτός που τελικά πήρε την pole - την πρώτη του για φέτος - ήταν ο Enea Bastianini που έφτασε τις οχτώ συνολικά στην καριέρα του.

 

Ο Jorge Martin έφτασε 0,173δ από το να πάρει μια έβδομη pole position φέτος, αλλά θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, κυνηγώντας ένα τρίτο συνεχόμενο βάθρο.

 

Μαζί τους, στην πρώτη σειρά, θα είναι και ο Joan Mir με την Honda του, καθώς ο συγκεκριμένος κατασκευαστής κυριάρχησε στις πρώτες πέντε θέσεις.

 

Ο Di Giannantonio ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην 1η θέση, στο τέλος όμως δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Έμεινε όμως μπροστά από τον Romano Fenati,που μαζί με τον Gabriel Rodrigo συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Ο Rodrigo ήταν ο πρωταγωνιστής ενός τρομακτικού ατυχήματος στο τέλος. Ο Ισπανός ήταν εκπληκτικά γρήγορος στον τελευταίο του γύρο.

 

Αν και μάλλον σε κάποιο σημείο βγήκε εκτός ορίων πίστας, ο Rodrigo συνέχισε δυνατά το γύρο του. Βγαίνοντας όμως από την 16η στροφή, έκανε το λάθος.

 

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, η οποία περιστρεφόμενη χτύπησε τον ανήμπορο ν’ αντιδράσει Livio Loi.

 

Ο Βέλγος εκτοξεύτηκε στον αέρα και έπεσε άσχημα στην πίστα, σπάζοντας μάλλον την αριστερή του κλείδα, κάτι που τον θέτει εκτός αγώνα αύριο.

 

Από την τρίτη σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Sasaki, με τον Ιάπωνα να παίρνει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες της Moto3.

 

Ο Antonelli ήταν όγδοος και μπροστά από τον Bo Bendsneyder που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε από το ξεκίνημα, βρήκε στο τέλος έναν καλό χρόνο.

 

Ο Nicolo Bulega ήταν δεύτερος λίγα λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο ο γρήγορος γύρος του ακυρώθηκε και στο τέλος έμεινε στη δέκατη θέση.

 

Ο Canet - ο νικητής του Silverstone - είχε μια πτώση που του στέρησε πολύ χρόνο από την πίστα.

 

Αφού πέρασε από το Ιατρικό Κέντρο και αφού ετοιμάστηκε η μοτοσυκλέτα του, μπήκε στην πίστα στα τελευταία 2 λεπτά και θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από την 11η θέση, αν δεν έχανε αρκετά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα