• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone για την επαφή με τον Marc
Αυτά συμβαίνουν χιλιάδες φορές!
Νέα 08/09/2017 - 22:17

Μπορεί η 9η θέση να μην ακούγεται άσχημη για έναν οδηγό που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες με τη μοτοσυκλέτα του, ωστόσο ο Iannone δεν ήταν ικανοποιημένος.

 

«Το μεγάλο μας θέμα είναι στα φρένα. Δεν φρενάρει όπως θέλω και πάντα στο τέλος της στροφής υπάρχει το ρίσκο ότι θα χάσω το μπροστινό. Πάντως σε γενικές γραμμέ δουλεύει καλά».

 

Ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνει στην Suzuki, είναι και το γεγονός ότι ο Iannone δεν θέλει να κάνει προβλέψεις για το Σ/Κ.

 

«Μπορεί ποτέ άλλοτε να μην ήμασταν μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή, όμως δεν έχω καλή αίσθηση και δεν έχω την εμπιστοσύνη που θέλω».

 

«Δεν ξέρω αν είναι θετικό ξεκίνημα ή όχι. Το πρόβλημα που έχω είναι το ίδιο από την αρχή της σεζόν. Δεν ξέρω αν θα λυθεί δουλεύοντας στις ρυθμίσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε».

 

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επαφή με τον Marc Marquez όταν ο τελευταίος έκανε δοκιμαστική εκκίνηση στο τέλος των ΕΔ2.

 

«Τον άκουγα που άνοιγε το γκάζι και νόμιζα ότι θα φύγει κι έτσι αντί να φρενάρω ξαφνικά, επιβράδυνα σταδιακά. Λίγο πριν ξεκινήσει τον ακούμπησα στον πίσω τροχό».

 

«Αυτό όμως είναι κάτι φυσιολογικό κι έχει συμβεί χιλιάδες φορές. Έχει πολλές επαφές σε κάθε αγώνα κι έτσι αυτή, από στάση, δεν είναι τίποτα».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Κρατήθηκαν οι Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είναι ώρα για παιχνίδια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα