• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είναι ώρα για παιχνίδια
Εκνευρίστηκε λίγο με τον Iannone
Νέα 08/09/2017 - 21:35

Ο Marc Marquez πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει με την Ducati και τον Andrea Dovizioso.

 

Ο Ισπανός ήταν πέμπτος τη σημερινή ημέρα και μόλις δυο δέκατα από την κορυφή και την GP17 του Petrucci.

 

«Η Ducati είναι δυνατή παντού, σε όλες τις πίστες. Όταν ήμουν πίσω από τον Dovi, στην Αυστρία, στο Silverstone, ήταν δύσκολο να βρω αδύναμα σημεία».

 

«Έχουν βρει πολύ καλή ισορροπία και είναι δυνατοί παντού. Όμως και η δική μας μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά κι έτσι μπορούμε να παλέψουμε μαζί τους».

 

«Σήμερα, πέρα από την πτώση, ένοιωθα καλά και είμαι χαρούμενος. Ξεκινήσαμε με τη βάση που είχαμε από το τεστ, αλλά το απόγευμα κάναμε αλλαγές και δοκιμάσαμε πράγματα».

 

Ο Marc ήταν χαρούμενος με τα μπροστινά ελαστικά της Michelin για τη συγκεκριμένη πίστα.

 

«Δοκίμασα το στάνταρ μεσαίο μπροστά και νομίζω αυτό θα έχω στον αγώνα. Θα δω όμως και το άλλο (σ.σ. το περσινό) γιατί ο Dani το είχε κι ένοιωθε καλά».

 

«Στο τεστ είχαμε καλύτερη πρόσφυση, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολα. Ίσως ένα δευτερόλεπτο πιο αργά. Θα δούμε πως θα βελτιωθεί η πίστα. Η δυνατή βροχή έφερε και βρωμιά».

 

Στο τέλος των ΕΔ2 κι ενώ ετοιμαζόταν για δοκιμαστική εκκίνηση, ο Iannone ήρθε πίσω του και τον χτύπησε λίγο στον πίσω τροχό. Ο Marc παραδέχτηκε ότι νευρίασε.

 

«Ήμουν εκνευρισμένος διότι έχασα την εκκίνηση. Δεν ξέρω γιατί το έκανε... ίσως επειδή ήταν 9ος και ήθελε να παίξει. Εγώ όμως δεν παίζω... παλεύω για τον Τίτλο».

 

«Τα πάντα είναι σημαντικά σ’ αυτό το σημείο. Ακόμα και οι εκκινήσεις... αλλά οκ. Με τον Iannone παίζουμε, τώρα όμως δεν είναι ώρα για παιχνίδια επειδή θέλω να συγκεντρωθώ στο Πρωτάθλημα». 

Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone για την επαφή με τον Marc

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν γυρίζω πίσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα