• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: "Πίστη στους εαυτούς μας"
Ο γερόλυκος ετοιμάζεται για τον αγώνα του Estoril.
Νέα 29/09/2009 - 06:39

Η μέχρι τώρα πορεία του Loris Capirossi στο φετινό Πρωτάθλημα δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε. Παρόλα αυτά ο Ιταλός έχει σοβαρό κίνητρο να αποδείξει ότι είναι ακόμα γρήγορος, ξεκινώντας από τον αγώνα της Πορτογαλίας, αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Ο Capirossi θα ξεκινήσει το 14ο από τους 17 φετινούς αγώνες από την έβδομη θέση του Πρωταθλήματος, έχοντας 97 βαθμούς. Σίγουρα όμως θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία.

 

"Στον τελευταίο αγώνα, στο Misano τα πήγαμε αρκετά καλά, επιθυμούμε όμως ακόμα περισσότερα. Η πέμπτη θέση είναι καλό αποτέλεσμα, όμως ο στόχος μας είναι το βάθρο. Η Suzuki έχει δουλέψει πολύ σκληρά τελευταία, και νομίζω πως η βελτίωση είναι φανερή. Θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς βελτίωσης μέχρι το τέλος της χρονιάς και να ξεκινήσουμε με φόρα το Πρωτάθλημα του 2010", δήλωσε ο Capirossi.

Rizla Suzuki 2
Rizla Suzuki 2

 

"Στο Estoril έχω ανέβει δύο φορές στο βάθρο, ενώ έχω πάρει και μια pole position. Θα ήθελα αυτό το σαββατοκύριακο να επεκτείνω το σερί των επιτυχιών μου στην Πορτογαλία. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά χρειάζεται να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα", πρόσθεσε ο Ιταλός.

 

Ο team mate του Capirossi, Chris Vermeulen, βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του Πρωταθλήματος με 84 βαθμούς. Ο Αυστραλός θέλει να κάνει καλές εμφανίσεις, στα τέσσερα τελευταία του Grand Prix με την ομάδα της Suzuki.

 

"Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στη μοτοσυκλέτα, μετά το μικρό διάλειμμα που είχαμε. Νιώθω ανανεωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος για το υπόλοιπο της σεζόν. Το Estoril είναι μια δύσκολη πίστα, όμως με τις βελτιώσεις που έγιναν πρόσφατα στη μοτοσυκλέτα μας, ελπίζω ότι θα παρουσιάσουμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο", δήλωσε ο Vermeulen.

 

"Στην Πορτογαλία έχω τερματίσει δύο φορές στη δεκάδα, και παρότι δεν είναι από τις πίστες που μου αρέσουν, έχω δώσει καλές μάχες εκεί. Ανυπομονώ για τον αγώνα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο ώστε να φέρω τη μοτοσυκλέτα, όσο το δυνατόν πιο μπροστά στον τερματισμό", ολοκλήρωσε ο Αυστραλός.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSΑ: "Φρένα και ανωμαλίες στην άσφαλτο χαρακτηρίζουν το Estoril."

« Προηγούμενο άρθρο

REA: Παραμένει για δύο χρόνια στην Ten Kate.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα