• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
REA: Παραμένει για δύο χρόνια στην Ten Kate.
Ο Βρετανός ανανεώνει στην Imola με την ομάδα της Honda.
Νέα 28/09/2009 - 08:56

Ο Jonathan Rea θα παραμείνει στο Πρωτάθλημα WSBK με την ομάδα της Ten Kate Honda για τα δύο επόμενα χρόνια. Παρά το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε από πολλές ομάδες του Πρωταθλήματος WSBK, όπως και των MotoGP, ο Rea διαπραγματεύτηκε ξανά το συμβόλαιό του με την Ολλανδική ομάδα, και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

 

Ο Rea βρίσκεται αυτή τη στιγμή τέταρτος στο Πρωτάθλημα, έχοντας νικήσει δύο αγώνες στην πρώτη του χρονιά στα WSBK. Η Ten Kate, βλέποντας τις μεγάλες δυνατότητες του νεαρού έθεσε σαν προτεραιότητά της την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Ολλανδοί πιστεύουν ότι ο 22χρονος είναι ένας αναβάτης στον οποίον μπορούν να βασιστούν για μελλοντικές επιτυχίες.

 

"Είχα διάφορες προτάσεις, πολύ κολακευτικές πρέπει να παραδεχτώ. Ξέρω όμως πως η θέση μου είναι εδώ, για να διεκδικήσω το Πρωτάθλημα. Το νέο συμβόλαιο ξεκαθάρισε το μέλλον μου", δήλωσε ο Rea. "Τώρα γνωρίζω τί θα συμβεί και πότε θα συμβεί. Δεσμεύομαι για δύο χρόνια με την ομάδα, και το 2011 που θα είμαι 24 ετών, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλές επιλογές."

Ten Kate Honda
Ten Kate Honda

 

"Ξεκινήσαμε τη σεζόν μέτρια, κάτι για το οποίο ευθύνομαι και εγώ. Στην πορεία όμως βελτιωθήκαμε αρκετά και καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες. Για την επόμενη χρονιά, ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ακόμη δυνατότερο πακέτο. Αν μπορώ να κατακτήσω το Πρωτάθλημα του χρόνου, θα μείνω να το υπερασπιστώ και το 2011. Προς το παρόν δε σκέφτομαι τη μετάβαση στα MotoGP", ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

 

Το αφεντικό της ομάδας, Ronald Ten Kate ήταν πολύ χαρούμενος που διατήρησε τον Rea. "Γνωρίζαμε ότι ο Jonathan ήταν ένα πηγαίο ταλέντο όταν τον υπογράφαμε. Μέσα σ' αυτή τη σεζόν βελτιώθηκε πολύ και ωρίμασε σαν αναβάτης και σαν άνθρωπος. Μετά από τα φετινά του αποτελέσματα νιώσαμε την υποχρέωση να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο", δήλωσε ο Ten Kate.

 

"Η ουσία της ανανέωσης δεν ήταν τόσο οικονομικής φύσης, αλλά κυρίως σχετικά με το τί θα συμβεί και πότε. Συζητήσαμε τους όρους για πάνω από ένα μήνα, και η υπογραφή δείχνει την πίστη που έχουμε στον Jonathan", ολοκλήρωσε ο Ολλανδός.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: "Πίστη στους εαυτούς μας"

« Προηγούμενο άρθρο

ESTORIL: Στην τελική ευθεία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα