• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Η συνέντευξη τύπου
Ξεκινά το GP στο San Marino!
Νέα 07/09/2017 - 21:33

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου στην πίστα του Misano και αύριο οι αναβάτες όλων των κατηγοριών θα μπουν στην πίστα για τα πρώτα ελεύθερα.

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Andrea Dovizioso, ο οποίος σχολίασε: «Το να είμαι εδώ, μέσα στην πατρίδα μου και πρωτοπόρος στη βαθμολογία, μου φαίνεται εξωπραγματικό».

 

«Είμαι τόσο χαρούμενος... καθώς οδηγούσα από το σπίτι προς τα εδώ, δεν το πίστευα και το συναίσθημα ήταν πολύ καλό. Το Πρωτάθλημα όμως είναι ανοιχτό ακόμα».

 

«Δυστυχώς ο Valentino δεν θα είναι εδώ και αυτό δεν είναι καλό. Είμαστε ένας διεκδικητής μείον, αλλά όλοι είναι πολύ δυνατοί και θα είναι ωραία μάχη μέχρι το τέλος».

 

«Στόχος μας εδώ είναι το βάθρο που δεν το έχουμε πάρει ποτέ εδώ και ξέρουμε ότι είμαστε σε μια πίστα που - θεωρητικά - δεν είναι καλή για εμάς. Όμως κι αλλού έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα που ίσχυε κάτι τέτοιο».

 

«Πρέπει να διαχειριστούμε το Σ/Κ όπως τις δυο άλλες φορές, όπως στο Silverstone. Δεν ήμασταν γρήγοροι πριν τον αγώνα, αλλά στον αγώνα τα κάναμε όλα τέλεια».

 

Μετά πήρε το λόγο ο Marc Marquez: «Το Silverstone δεν τέλειωσε καλά, όμως τώρα είμαστε στο Misano και θέλουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία και το ίδιο επίπεδο».

 

«Κάναμε ένα τεστ εδώ και είχαμε καλή αίσθηση. Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις συνθήκες και την πρόσφυση και να βελτιωνόμαστε σε κάθε περίοδο».

 

«Στο παρελθόν έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα εδώ κι έχουμε καλές αναμνήσεις και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κι άλλες καλές αναμνήσεις».

 

«Μάλλον ο καιρός θα είναι ασταθής, αλλά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Ξέρουμε ότι το επίπεδό μας τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο είναι καλό».

 

Τεστ στο Misano είχε κάνει και η Yamaha και το πόσο καλά πήγε το συγκεκριμένο τεστ για τους μπλε, φάνηκε ήδη από το Silverstone!

 

«Ένοιωθα τέλεια στον αγώνα εκεί και ειδικά στους τελευταίους γύρους. Πίεζα 100% κι η μοτοσυκλέτα ήταν εκεί!» σχολίασε ο Maverick Vinales.

 

«Έχουμε κίνητρο, βελτιωθήκαμε πολύ ειδικά με τα ηλεκτρονικά και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένα καλό Σ/Κ. Σίγουρα είναι κρίμα που ο Valentino δεν είναι εδώ».

 

«Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίνουμε και δεδομένα ώστε να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε πάντως να μειώσουμε τη διαφορά  από το Πρωτάθλημα και να ξεκινήσουμε δυνατά από την Παρασκευή».

 

Στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο Cal Crutchlow, που εξήγησε το πρόσφατο ατύχημά του μέσα στο σπίτι, όταν έκοψε το δείκτη του με μαχαίρι.

 

«Το να κόβεις παρμεζάνα είναι πολύ επικίνδυνο! Μακάρι να μπορούσα να πω ότι τραυματίστηκα παλεύοντας με αρκούδα ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι... Δεν μαγειρεύω. Είμαι άθλιος μάγειρας».

 

«Όταν κόπηκα δεν έδωσα πολύ σημασία και πήγα για ύπνο. Όμως η αιμορραγία συνεχιζόταν και ο γιατρός μου είπε να πάω στο νοσοκομείο».

 

«Σίγουρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα και είναι απογοητευτικό, ειδικά μετά από ένα καλό Σ/Κ στο Silverstone. Ήλπιζα να έρθω εδώ μετά από το καλό τεστ που κάναμε και να ήμουν δυνατός».

 

Πέρυσι δεν είχε καταφέρει ν’ αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα του, αλλά φέτος ο Iannone θα δώσει το παρόν και ήταν μαζί με τους υπόλοιπους στη συνέντευξη τύπου.

 

«Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς. Ελπίζω σ’ αυτούς τους τελευταίους αγώνες να βελτιωθούμε. Είναι δύσκολο και για μένα να μιλάω γι’ αυτή την κατάσταση».

 

«Πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο γκαράζ και στην πίστα. Και στο γυμναστήριο προσπαθώ συνέχεια να βελτιωθώ. Αλλά είναι δύσκολο... δεν έχω αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Όμως δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε. Το Misano είναι ιδιαίτερο για μένα κι ελπίζω στο τέλος του Σ/Κ να πάρουμε κάτι καλό. Θα δούμε όμως».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin πηγαίνει στην Ιταλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα