• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Να τα δώσει όλα η Aprilia
Ειδάλλως καλύτερα ν’ αποσυρθεί!
Νέα 07/09/2017 - 17:49

Σύμφωνα με τον Aleix Espargaro, η Aprilia θα πρέπει να τα δώσει όλα την επόμενη σεζόν ώστε να είναι ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία.

 

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζει ο πιο δυνατός της αναβάτης στην κατηγορία, θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο της απόσυρσης!

 

Όλοι στο paddock έχουν εντυπωσιαστεί από την τεράστια πρόοδο που έχει σημειώσει η KTM, μόλις στην πρώτη της σεζόν στο MotoGP.

 

Μάλιστα το Αυστριακό εργοστάσιο δεν φείδεται χρημάτων. Το αντίθετο μάλιστα, με όλους εκεί να δουλεύουν πυρετωδώς δίνοντας συνεχώς πληθώρα εξαρτημάτων για δοκιμές.

 

Από την άλλη η Aprilia είναι στη μεγάλη κατηγορία από το 2015, ωστόσο μόλις 11 είναι οι βαθμοί που χωρίζουν τους δυο αντιπάλους στη βαθμολογία των Κατασκευαστών (υπέρ της Aprilia).

 

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για το εργοστάσιο από το Noale, με την 6η θέση του Espargaro στο Qatar, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξαν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας με την RS-GP.

 

Είναι ενδεικτικό ότι ο Aleix, για πέμπτη φορά σε δώδεκα αγώνες, αναγκάστηκε να φύγει από το Silverstone με μηδέν βαθμούς, λόγω κάποιου προβλήματος στο μοτέρ.

 

Είναι προφανές ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν κανέναν στο στρατόπεδο της Aprilia, που - σύμφωνα με τον Aleix - πρέπει να επενδύσει οικονομικά για να είναι ανταγωνιστική το 2018.

 

«Τώρα είναι η στιγμή να δείξει η Aprilia τι μπορεί να κάνει στο MotoGP. Είμαστε κοντά σε Honda, Yamaha και Ducati. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα, ή να παραιτηθούμε!»

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με ημίμετρα... με μισή καρδιά! Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την επόμενη σεζόν, μιας κι έχουμε την ευκαιρία να προοδεύσουμε».

 

«Το 2018 πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, ειδάλλως αυτό το project δεν έχει νόημα. Η KTM και οι άλλοι επενδύουν πάρα πολλά».

 

«Το εργοστάσιο δουλεύει σκληρά και δεν μπορούμε ν’ απαιτούμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Honda την Yamaha ή την Ducati σε δύο ή τρία χρόνια».

 

«Όπως και να ‘χει όμως, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι διότι θα είναι δύσκολο να παλέψουμε μαζί τους με μια αρκετά πιο αδύναμη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin πηγαίνει στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Να επιβεβαιώσουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα