• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να επιβεβαιώσουμε
Την ανάκαμψη που δείξαμε στους τελευταίους αγώνες
Νέα 07/09/2017 - 17:46

Χαρούμενος έφτασε στο San Marino o Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να είναι πιο κοντά από ποτέ σε νικητή αγώνα MotoGP, πριν από 2 εβδομάδες στο Silverstone.

 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Jorge έχει μεγάλη παράδοση στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli.

 

Εκεί, ο Lorenzo - μαζί με τον Marc Marquez - είναι ο πολυνίκης με τέσσερεις συνολικά νίκες, οι τρεις από τις οποίες όμως είναι στη μεγάλη κατηγορία.

 

Αντίθετα ο Marc έχει μόνο μια νίκη εκεί, απ’ όταν ανέβηκε στο MotoGP.

 

Έτσι ο Lorenzo ελπίζει ότι θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι του ταιριάζει τόσο πολύ η πίστα, ώστε να συνεχίσει μ’ ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

 

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και στόχος μας για το Misano είναι να επιβεβαιώσουμε την ανάκαμψη που έχουμε δείξει στους τελευταίους αγώνες».

 

«Σ’ αυτό το διάστημα έχω μαζέψει αρκετή εμπειρία κι εμπιστοσύνη πάνω στη μοτοσυκλέτα. Και το τεστ που κάναμε εδώ ήταν θετικό κι έτσι θα έχουμε καλή βάση για να ξεκινήσουμε».

 

«Το Misano είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Έχω κερδίσει αρκετές φορές εδώ στο MotoGP και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Φυσικά και οι οπαδοί της Ducati στην κερκίδα θα μας δώσουν έξτρα κίνητρο και υποστήριξη κι ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ για πρώτη φορά με Ducati στο Misano».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Να τα δώσει όλα η Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ευτυχώς είμαι καλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα