• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Avintia υπέγραψε τον Rabat
Μένει στο MotoGP ο Ισπανός και για το ‘18
Νέα 07/09/2017 - 15:50

Πριν λίγο η ομάδα της Avintia ανακοίνωσε ότι ο ένας από τους δυο αναβάτες της για το 2018 θα είναι ο Tito Rabat. Ο Ισπανός, μετά από δυο χρόνια στην Marc VDS, θα οδηγεί μια Ducati GP17 τη νέα σεζόν.

 

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα με την Avintia και που θ’ αγωνίζομαι με Ducati το 2018», είπε ο 28χρονος Rabat.

 

«Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά με την Honda τα δυο τελευταία χρόνια, όμως είναι δύσκολο να κάνω το παραπάνω βήμα και γι’ αυτό θεώρησα ότι ήταν η ώρα για αλλαγή».

 

«Τώρα έχω μια νέα ευκαιρία για να δείξω ότι είμαι γρήγορος και ανταγωνιστικός στο MotoGP. Θα είμαι με μια ομάδα που την ξέρω από παιδί και με μια μοτοσυκλέτα που θα ταιριάξει στο στυλ και στο μέγεθός μου».

 

Ο Tito Rabat ξέρει πολύ καλά την ομάδα της Avintia, με την οποία πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στα 125cc και την πρώτη του σεζόν στην Moto2.

 

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του αφεντικού της ομάδας, Raul Romero: «Ο Tito είναι σαν παιδί μου! Θεωρώ ότι θα είναι στον κολοφώνα της καριέρας του και με την κορυφαία GP17 θα πάρει δυνατά αποτελέσματα».

 

Μετά τα νέα της υπογραφής του Rabat, μένει μόνο να δούμε ποιός θα είναι μαζί του στην ομάδα, για να ολοκληρωθεί το grid του 2018.

 

Για τη δεύτερη θέση στην Avintia ακούγεται έντονα το όνομα του Xavier Simeon από την Moto2, ενώ κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει και την περίπτωση να μείνει ο Loris Baz στην ομάδα, ειδικά μετά τα πολύ καλά αποτελέσματα που φέρνει τελευταία.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ευτυχώς είμαι καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

2017 και Andrea Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα