• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκούραση 30-40 ημερών
Συνιστά ο γιατρός στον Valentino Rossi
Νέα 01/09/2017 - 14:29

Σύμφωνα με τον γιατρό που χειρούργησε χτες τα ξημερώματα τον Valentino Rossi,  Ιταλός άσος θα χρειαστεί ξεκούραση για 30 με 40 ημέρες.

 

Ο Vale χτύπησε κάνοντας enduro την Πέμπτη το απόγευμα και εσπευσμένα μεταφέρθηκε πρώτα σε νοσοκομείο του Urbino και μετά στην Ancona.

 

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον 38χρονο αναβάτη, ο οποίος έχει κάταγμα κνήμης-περόνης στο δεξί του πόδι, το ίδιο που είχε σπάσει το 2010 στο Mugello.

 

Ο Dr. Raffaelle Pascarella - Διευθυντής Ορθοπεδικής - και επικεφαλής του χειρουργείου είπε σε συνέντευξη τύπου:

 

«Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη 100%. Πρώτα-πρώτα όμως, πρέπει να πω ότι ο Valentino είναι καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας».

 

«Θεωρώ ότι χρειάζεται σίγουρα ξεκούραση 30 ή 40 ημερών και μετά θα επαναξιολογήσουμε τα επόμενα βήματά μας από κοινού».

 

Όπως γίνετε εύλογο, ο Valentino Rossi χάνει το Misano - τον εντός έδρας αγώνα του - αλλά και την Aragon στα τέλη του μήνα.

 

Οι τρεις επόμενοι, συνεχόμενοι, αγώνες ξεκινούν στις 15 Οκτώβρη με τον Γύρο στο Motegi της Ιαπωνίας, που είναι σε 45 ημέρες από σήμερα.

 

Να σημειωθεί ότι, όπως είπε ο γιατρός, το κάταγμα στην κνήμη του Vale ήταν «....πολύ κοντά» σ’ αυτό που είχε ο Ιταλός όταν τραυματίστηκε στο Mugello.

 

Πάντως ο Pascarella είπε ότι εκείνος ο τραυματισμός δεν θα επηρεάσει τον Rossi, καθώς το κόκαλο έχει γιατρευτεί μέσα σε διάστημα 4-5 μηνών από τον αρχικό τραυματισμό.

 

Τέλος, πρέπει να πούμε ότι ουκ ολίγες φορές έχουμε δει αναβάτες/υπερ-αθλητές να επιστρέφουν πολύ νωρίτερα από σοβαρούς τραυματισμούς.

Επόμενο άρθρο »

Ο ZORBAS χόρεψε συρτάκι στο Isle Of Man

« Προηγούμενο άρθρο

Μείον ένα κινητήρα ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα