• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Σαν το σκύλο με τη γάτα!
Ψυχρός ο Dovi, παντοδύναμος ο Marquez
Νέα 29/08/2017 - 12:22

Τη δική του άποψη δίνει ο Carlo Pernat μετά το τέλος του αγώνα στο Silverstone, όπου ο Andrea Dovizioso κατάφερε να κατακτήσει και πάλι τη νίκη.

 

«Τους έπαιξε σαν το σκύλο με τη γάτα και ήταν ο καλύτερος σε όλον τον αγώνα. Αυτός και όλοι μας καταλάβαμε ότι είχε κάτι παραπάνω όταν πέρασε τον Marc στον 6ο γύρο».

 

«Ήταν μια φανταστική, τακτική νίκη και μπορεί να μην το παραδεχτεί, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι με τον Iannone, τον βοήθησαν να ωριμάσει».

 

«Έτσι έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Φυσικά η Ducati κυριαρχεί και λόγω του Gigi DallIgna. Κάνει τρομερή δουλειά».

 

Για την Yamaha είπε: «Βάλανε δυο οδηγούς τους στο βάθρο και είναι ζωντανοί για τον Τίτλο. Φυσικά σ’ αυτό βοήθησε και η Honda».

 

«Ήταν περίεργο το σπάσιμο του κινητήρα του Marquez. Παρά τα τρία μηδενικά που έχει, ο Marc είναι δεύτερος και θεωρώ ότι είναι ο πιο δυνατός απ’ όλους».

 

«Αυτοί οι τέσσερεις θα παλέψουν σίγουρα για τον Τίτλο».

 

Αυτός που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Αγγλία ήταν ο πέμπτος της παρέας, ο Dani Pedrosa, ο οποίος πάντως παραμένει μόνο 35β μακριά από τον πρώτο.

 

«Περίμενα περισσότερα απ’ αυτόν. Είναι ο ίδιος όπως πάντα... με τα καλά του και τα κακά του, αλλά όχι διεκδικητής του Τίτλου».

 

«Τώρα μετρά η ψυχρότητα του αναβάτη και ο Dovi είναι ο πιο ψυχρός απ’ όλους. Μπορεί να νικήσει πάλι, ήδη στο Misano που μαζί με τον Vale θα παίζουν εντός έδρας».

 

«Εκεί όμως και ο Marquez είναι πολύ δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

Νεό ρεκόρ για τον Ψυχογιό στο ΙΟΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Τριετές συμβόλαιο η Ταϊλάνδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα