• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI WSBK: "Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Toseland."
Ο επικεφαλής της Suzuki στα Superbike κρίνει ότι ο Βρετανός ζητάει πάρα πολλά.
Νέα 27/09/2009 - 08:07

Είναι κοινό μυστικό ότι ο James Toseland εξετάζει τις επιλογές του για το 2010. Η καριέρα του Βρετανού φαίνεται ότι δε θα συνεχίσει στα MotoGP, εκτός αν τελικά συνεργαστεί με την ομάδα της Pramac. Παράλληλα, είναι γνωστό ότι πολλές πρωτοκλασάτες ομάδες του Πρωταθλήματος WSBK έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το πρόσωπο του Toseland, ενώ και ο manager του, Roger Burnett, είναι στην Imola αυτό το σαββατοκύριακο για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

 

Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον, τα πράγματα φαίνεται πως δε θα είναι όσο εύκολα ήλπιζαν ο Burnett και ο Toseland. Μιλώντας σε Ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο επικεφαλής της Alstare Suzuki, Francis Batta, παραδέχτηκε ότι έχει ενδιαφέρον για το πρόσωπο του Toseland, αλλά θεωρεί ότι δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία. "Οι απαιτήσεις του James είναι υπερβολικές. Σε τέτοιες εποχές, ίσως άλλες ομάδες έχουν να διαθέσουν τόσα χρήματα. Εγώ δυστυχώς αδυνατώ", δήλωσε ο Batta.

Toseland
Toseland

 

Πάντως, η άρνηση του Batta δε σχετίζεται μόνο με τις υπερβολικές απαιτήσεις του Toseland. Η ομάδα της Suzuki φαίνεται να έχει ήδη υπογράψει με δεύτερο αναβάτη, που θα πλαισιώσει τον Max Neukirchner. Σύμφωνα με το έγκυρο website GPOne.com, ο Batta ενδέχεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Leon Haslam. Ο νεαρός Βρετανός είναι γνωστό ότι επιθυμεί θέση σε εργοστασιακή ομάδα. Αν οι φήμες απόσυρσης της ομάδας Stiggy, λόγω έλλειψης κεφαλαίων ευσταθούν, ο Haslam είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη συμφωνήσει για το 2010.

 

Το σίγουρο πάντως για την ομάδα της Alstare είναι πως ο Yukio Kagayama βρίσκεται εκτός πλάνων. "Είναι απαράδεκτο να πέφτεις όντας στην Superpole και να πέφτεις και στις δοκιμές συνέχεια. Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον Kagayama", δήλωσε ο Batta. "Είναι στην ομάδα για τα τελευταία τρία χρόνια. Φτάνει πια!"

Επόμενο άρθρο »

XEROX DUCATI: Φημολογείται ότι θα χρησιμοποιήσει Launch Control στην Imola.

« Προηγούμενο άρθρο

MAURIZIO ARRIVABENE: "Ο Stoner πρέπει να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα