• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MAURIZIO ARRIVABENE: "Ο Stoner πρέπει να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του."
Ο επικεφαλής της Marlboro δηλώνει ενοχλημένος από τον Αυστραλό.
Νέα 27/09/2009 - 07:40

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχή του Casey Stoner από τρεις αγώνες MotoGP, έτσι ώστε να αναρρώσει από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί, η Ducati εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της προς τον Αυστραλό. Παρά τις διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν για αντικατάσταση του Stoner στην ομάδα από την Bologna, το Ιταλικό εργοστάσιο εξ αρχής προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του Αυστραλού, επιδιώκοντας να συμπιεστεί κάθε υποψία ενόχλησης από μέρους τους.

 

Παρόλα αυτά, ενώ η Ducati δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει την επιλογή του αναβάτη της, λίγα έχουν ακουστεί από την Marlboro, το βασικό χορηγό της Ιταλικής ομάδας. Τώρα όμως, ο επικεφαλής της Philip Morris, Maurizio Arrivabene σπάει τη σιωπή του με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο: "Νομίζω ότι ο Stoner πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλη την ομάδα στην Πορτογαλία", δήλωσε ο Ιταλός. Η Marlboro φαίνεται να πήρε βαρέως την απουσία του Stoner, όπως αναφέρει το website Sportmediaset.

 

"Οι υπάλληλοι της Ducati δε θα έμεναν στο σπίτι με ένα στομαχόπονο, ιδιαίτερα εν μέσω οικονομικής κρίσης", συμπλήρωσε ο Arrivabene. H δυσαρέσκεια της Marlboro δε σημαίνει ότι θεωρεί τον Stoner εκτός ομάδας. Ο Arrivabene επιβεβαίωσε ξανά ότι ο Αυστραλός θα οδηγεί για την Ducati και το 2010. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν από τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το αφεντικό της Marlboro αρνήθηκε ότι υπάρχει προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Valentino Rossi και Ducati. Ο Rossi πέταξε πρόσφατα υπονοούμενα για προσέγγιση της Ducati, αλλά προς το παρόν οι δύο πλευρές περιορίστηκαν σε αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και τίποτα άλλο.

Stoner
Stoner

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI WSBK: "Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Toseland."

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Imola: Έσπασε το ρόδι ο FABRIZIO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα