• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ3
1-2-3 η Yamaha με τον Zarco μπροστά
Νέα 26/08/2017 - 14:01

Η ηλιόλουστη χτεσινή ημέρα έδωσε τη θέση της στο συννεφιασμένο Silverstone σήμερα και σε μια πίστα αρκετά νωπή μετά τη χτεσινοβραδινή βροχή.

 

Η πίστα «σήκωνε» τα σλικ ελαστικά αλλά οι χρόνοι μόνο προς το τέλος έγιναν κάπως καλοί, με την Yamaha σ’ αυτές τις συνθήκες να κάνει το 1-2-3 με μπροστά ρη τον Zarco.

 

Από τους δέκα καλύτερους της Παρασκευής, μόνο ο Johann Zarco κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο Γάλλος έμεινε μπροστά από τον Maverick Vinales για 0,143δ στις ΕΔ3, με τον Ισπανό της Yamaha να δείχνει δυνατός και στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Jonas Folger ο οποίος χτες ταλαιπωρούνταν από προβλήματα με το στομάχι του (το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Rossi).

 

Μπορεί να «γύριζαν» το Silverstone ένα δευτερόλεπτο πάνω από τους χτεσινούς τους χρόνους, όμως οι Dovi, Petrucci, Crutchlow, Marquez και Pol Espargaro ήταν στους πρώτους.

 

Με τις δεδομένες συνθήκες πίστας, τα δέκα ονόματα που περνούν απευθείας στις ΚΑΤ2 παρέμειναν τα ίδια: Crutchlow, Rossi, Vinales, Aleix Espargaro, Marquez, Lorenzo, Zarco, Pol Espargaro, Dovi και Redding.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Aleix Espargaro δεν μπήκε στην πίστα σήμερα, θέλοντας να ξεκουραστεί μιας και έχει τραυματιστεί στα πλευρά κάνοντας καρτ πριν το Γύρο της Αγγλίας.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα