• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: ΕΔ3
1ος στο τέλος με τα σλικ ο Fenati
Νέα 26/08/2017 - 12:12

Χτες το βράδυ έβρεχε συνεχώς στο Silverstone και τα πρώτα 40 λεπτά των ΕΔ της Moto3 έγιναν στο μισό-μισό, καθώς η πίστα στέγνωνε.

 

Στα τελευταία 3-4 λεπτά ήταν ο Fenati αυτός που «διάβασε» καλύτερα την άσφαλτο, έβαλε πρώτος τα σλικ και απέκτησε το πλεονέκτημα.

 

Έτσι, κάνοντας ένα χρόνο παραπάνω μ’ αυτά, ο Ιταλός κατάφερε να γράψει το 2:20,880 και να κάνει μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

 

Με τα σλικ μπήκε στο τέλος και ο Lorenzo Dall Porta κι έβαλε την Mahindra του στη δεύτερη θέση, αν και με διαφορά 2,6δ από τον Fenati!

 

Ο λόγος των μεγάλων διαφορών από τον Ιταλό, είναι ακριβώς το γεγονός ότι ο Fenati έκανε ένα γύρο παραπάνω και είχε καλύτερη αίσθηση της πίστας από τους άλλους.

 

Με τα σλικ ήταν στην πίστα στα τελευταία λεπτά και ο Jakub Kornfeil και έφερε την Peugeot του (Mahindra) στην τρίτη θέση.

 

Πιο πίσω οι υπόλοιποι ήταν με τα βρόχινα μέχρι το τέλος, με τον Joan Mir να είναι ο καλύτερος απ’ όλους με αυτά και να παίρνει την 4η θέση.

 

Μισό δευτερόλεπτο πίσω του ήταν ο John McPhee, με τον Guevara να γράφει τον έκτο χρόνο και τον Booth-Amos να κάνει μια μεγάλη έκπληξη και να έχει τον 7ο χρόνο!

 

Ο 21χρονος Άγγλος κάνει ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως έκτακτη συμμετοχή και η 7η θέση του σήμερα ήταν εξαιρετική.

 

Στη δεκάδα ήταν και ο δεύτερος Άγγλος που κάνει έκτακτη συμμετοχή και ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα, ο Jake Archer που ήταν 9ος, πίσω από τον Atiratphuvapat.

 

Στη δεκάδα ήταν και ο Marco Bezzecchi με την Mahindra του, με το συγκεκριμένο κατασκευαστή να έχει τρεις μοτοσυκλέτες του στη δεκάδα σ’ αυτές τις συνθήκες σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

ZORBA THE GREEK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα