• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Lausitzring: Αγώνας 1
Ξέφυγε από Rea-Sykes και πήρε τη νίκη ο Davies
Νέα 19/08/2017 - 17:21

Την πέμπτη φετινή του νίκη εξασφάλισε ο Chaz Davies σήμερα στο Lausitzring, ξεφεύγοντας εύκολα από τους Jonathan Rea και Tom Sykes.

 

Ο Βρετανός της Ducati κατάφερε στον πρώτο γύρο τους αγώνα από 6ος να ανέβει στη δεύτερη θέση, ενώ στην 10η στροφή του 2ου γύρου πήρε την πρωτοπορία από τον Sykes.

 

Ο Rea ακολούθησε τον Davies και πέρασε κι αυτός, στην 1η στροφή του τρίτου γύρου, τον Sykes και οι δυο τους ξέφυγαν από τον τελευταίο που είχε την pole position.

 

Στο πρώτο μισό του αγώνα οι τρεις τους έκαναν παρόμοιους χρόνους, αλλά εν τέλει ο Davies ξέφυγε κι από τον Rea μεγαλώνοντας σταδιακά τη διαφορά του χωρίς ν’ αντιμετωπίσει πρόβλημα στο τέλος.

 

Πίσω του, ο Jonathan Rea έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον Τίτλο κρατώντας πίσω του τον Tom Sykes και μεγαλώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 63 βαθμούς.

 

O Marco Melandri οδήγηση την Ducati του στην τέταρτη θέση και παρά το ότι στο τέλος η απόδοσή του έπεσε πολύ, έμεινε μισό δευτερόλεπτο μπροστά από την MV Agusta του Leon Camier.

 

Πράγματι εντυπωσιακός ο Camier κι έτσι ο Alex Lowes συμβιβάστηκε με την έκτη θέση και αρκετά μπροστά από τον Lorenzo Savadori που είχε ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

Καταστροφική εκκίνηση έκανε ο Jordi Torres αλλά κατάφερε στο τέλος από την 21η θέση που είχε πέσει, να σκαρφαλώσει στην ένατη πίσω από τον Xavi Fores που τερμάτισε όγδοος.

 

Αντίστοιχα και ο Eugene Laverty δεν είχε καθόλου καλή παρουσία στην αρχή, υποχώρησε ως και την 20η θέση αλλά ανέκαμψε και στο τέλος τερμάτισε μέσα στη δεκάδα.

 

Μια έξοδό του στην αρχή του αγώνα, στην 11η στροφή, πλήρωσε στη συνέχεια ο Michael Van der Mark της Yamaha, που δεν κατάφερε στο τέλος κάτι καλύτερο από την 15η θέση.

 

Να σημειώσουμε ότι τελικά ο Stefan Bradl δεν πήρε μέρος στον πρώτο αγώνα, έχοντας τραυματιστεί μετά από πτώση που είχε στις ΕΔ2 και περιμένει να δει την κατάστασή του για αύριο.

Επόμενο άρθρο »

Ο Α. Ψυχογιός στο Isle of Man, Manx Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Lausitzring: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα