• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Lausitzring: Superpole
Pole στα γενέθλιά του για τον Sykes!
Νέα 19/08/2017 - 14:21

Σήμερα, ημέρα των 32ων γενεθλίων του, ο Tom Sykes κατάφερε να πάρει την 42η pole της καριέρας του, μία μόλις πίσω από τον Troy Corser που έχει το ρεκόρ στο Πρωτάθλημα!

 

Ο Βρετανός της Kawasaki συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία στο Lausitzring, έχοντας βρεθεί στην πρώτη θέση σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές και τώρα και στις κατατακτήριες.

 

Ο Sykes έκανε εκπληκτικό χρόνο στο 1:36,121 και χάρισε στην ομάδα του την 70η pole στην ιστορία της στο θεσμό.

 

Η κυριαρχία της Kawasaki συνεχίστηκε με τον Jonathan Rea να παίρνει τη δεύτερη θέση, αν και χρειάστηκε να «ιδρώσει» μιας και η παρουσία του Lorenzo Savadori ήταν εντυπωσιακή μέχρι και λίγα λεπτά πριν το τέλος.

 

Ο άσος της Aprilia μπορεί να έχασε τελικά τη δεύτερη θέση, όμως θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, κάτι που για τελευταία φορά έκανε πέρυσι στο Γύρο του Donington Park.

 

Έτσι οι δυο εργοστασιακές Ducati έπρεπε να συμβιβαστούν με τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με τον Melandri να βελτιώνεται σταδιακά μετά το μέτριο ξεκίνημά του το Σ/Κ και να είναι τέταρτος.

 

Ο Chaz Davies από την άλλη θα ψάξει ένα καλό ξεκίνημα από την έκτη θέση, καθώς ο Jordi Torres της BMW έκανε καταπληκτική εμφάνιση και μπήκε σφήνα στις δυο Panigale R.

 

Στην έβδομη θέση βρίσκουμε τον Alex Lowes της Pata Yamaha, μπροστά από τον Eugene Laverty με τη δεύτερη Milwaukee Aprilia, ενώ ο Leon Camier της MV Agusta ολοκλήρωσε την τρίτη σειρά.

 

Ο Reiterberger - που κάνει έκτακτη συμμετοχή - δεν κατάφερε να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του από τις ΕΔ και στην Superpole, δεν θα πρέπει όμως να είναι απογοητευμένος από τη 10η θέση.

 

Δίπλα του, στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης, θα είναι οι δυο αναβάτες που πέρασαν με επιτυχία από την SP1: ο Michael Van der Mark και ο Xavi Fores.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Lausitzring: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Οι διεθνείς μάχες του Γ.Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα