• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυο τα προβλήματα για Lorenzo
Φθορά ελαστικού και κατανάλωση
Νέα 14/08/2017 - 10:35

Στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες, ρώτησαν τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας αν θεωρούσαν πρόβλημα την κατανάλωση για το σημερινό αγώνα.

 

Κανείς τους, συμπεριλαμβανομένου και του Lorenzo, δεν θεώρησε κάτι τέτοιο σοβαρό πρόβλημα κι όμως αυτό ακριβώς ήταν ο ένας από τους δυο παράγοντες που περιόρισαν σήμερα τον Ισπανό της Ducati.

 

«Στον τρίτο γύρο έπρεπε ν’ αλλάξω τη χαρτογράφηση ώστε να δίνω λιγότερη βενζίνη στον κινητήρα που κατανάλωνε πολύ. Τόσο, που παραλίγο να μείνω στο γύρο μετά το τέλος του αγώνα».

 

Το άλλο πρόβλημα του Jorge ήταν η φθορά του πίσω ελαστικού.

 

«Στα δεξιά η φθορά ήταν μεγάλη και δυσκολεύτηκα περισσότερο από τον Dovi στο δεύτερο μισό του αγώνα. Δεν ξέρω αν η επιλογή του πίσω ελαστικού έκανε τη διαφορά».

 

Στην Jerez ο Jorge ήταν στο βάθρο, όμως το σημερινό αγώνα θεωρεί τον καλύτερό του φέτος κι εξηγεί το γιατί:

 

«Στην Ισπανία ήμουν πάνω από 14δ πίσω από τον νικητή, ενώ εδώ η διαφορά ήταν περίπου 6,5δ και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν ο καλύτερός μου φετινός αγώνας. Πάντως ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με την 4η θέση».

 

«Ο Dovi έκανε πολύ καλή δουλειά. Ήταν γρήγορος και του άξιζε η νίκη. Έχει περισσότερη εμπειρία από εμένα στη μοτοσυκλέτα, ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα».

 

Τέλος αναφέρθηκε και στον Marc Marquez.

 

«Ο Marc προσπαθεί να κερδίσει τον κάθε αγώνα και το επιχείρησε και σήμερα. Αυτό είναι που τον διαφοροποιεί από τους άλλους που είναι πιο μετρημένοι».

Επόμενο άρθρο »

Σηκώνει τα χέρια ψηλά ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρωτάθλημα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα