• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: ΚΑΤ
Κι άλλη pole για Rodrigo!
Νέα 12/08/2017 - 15:01

«Τρελά» ήταν τα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων της Moto3, με τον Gabriel Rodrigo να εντυπωσιάζει και πάλι και να κατακτά τη 2η pole position της καριέρας του!

 

Ο Αργεντίνος κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:36,503 και μια εβδομάδα μετά την πρώτη pole της καριέρας του, θα ξεκινήσει και πάλι από την 1η θέση της εκκίνησης!

 

Η χαρά στο γκαράζ της RBA Racing ήταν και πάλι μεγάλη, καθώς όπως και στο Brno το προηγούμενο Σάββατο, έτσι και τώρα ο Guevara θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης!

 

Αρχικά, ανάμεσα στους δυο αναβάτες της RBA Racing - Rodrigo/Guevara - ήταν ο Joan Mir που έμενε πίσω από τον Rodrigo για 51χιλ του δευτερολέπτου.

 

Ωστόσο, στο τέλος, ο καλός χρόνος του Mir ακυρώθηκε και ο δεύτερος ταχύτερός του ήταν ικανός να του δώσει μόλις την 10η θέση στο αυριανό grid.

 

Έτσι, στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, μαζί με τους δυο αναβάτες της RBA Racing, θα είναι και ο Aron Canet, που άφησε πίσω του για 26χιλ τον Enea Bastianini.

 

Πολύ καλός στο τελευταίο του πέρασμα από την πίστα ο John McPhee, έβαλε την Honda του στην 5η θέση, μπροστά από τον Bo Bendsneyder που είχε ανέβει νωρίτερα ως και την pole position.

 

Σχεδόν εξαφανισμένος για το μεγαλύτερο διάστημα του διημέρου, εν τούτοις ο Andrea Migno πέτυχε να είναι μόλις τρία δέκατα πιο αργός από τον πρώτο και να ανοίγει την τρίτη σειρά.

 

Μαζί του θα είναι ο Philipp Oettl αλλά και ο Fabio di Giannantonio.

 

Ο τελευταίος είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Romano Fenati στο τέλος, λόγω του ότι ο Fenati κατηγόρησε τον Diggia ότι τον καθυστέρησε στο τέλος.

 

Έτσι ο Fenati θα είναι στην 11η θέση, δίπλα ακριβώς με τον Joan Mir από τον οποίο απέχει 42β στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα