• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria MotoGP: ΕΔ3
Κυρίαρχος ο Marquez!
Νέα 12/08/2017 - 13:01

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Marc Marquez κατάφερε να κυριαρχήσει μέσα στην πίστα σήμερα το πρωί και να πάρει την πρώτη θέση με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο.

 

Το 45λεπτο ξεκίνησε με τον Valentino Rossi - που ήταν 13ος χτες - να χρησιμοποιεί το νέο φέρινγκ της Yamaha σήμερα και να τίθεται επικεφαλής.

 

Ο Vale - που έλεγε ότι δεν θα βάλει το νέο φέρινγκ στην Αυστρία - ήταν και ο πρώτος που κατέβηκε κάτω από το χτεσινό χρόνο του Dovi, ενώ νωρίτερα είχε κάνει εντυπωσιακό χρόνο ο Zarco.

 

Εν τέλει ο Rossi θα εξασφάλιζε θέση μέσα στη δεκάδα, αλλά ο Zarco έμεινε μπροστά του και πήρε τη 2η θέση πάνω στην περσινή Μ1 του.

 

Μπροστά από τον Zarco (που ήταν και πολύ σταθερός στους χρόνους του) ήταν μόνο ο Marc Marquez που δούλεψε στην αρχή με το σκληρό πίσω ελαστικό, κάνοντας ήδη καταπληκτικούς χρόνους.

 

Έτσι δεν ήταν μεγάλη έκπληξη να τον βλέπει κανείς να κερδίζει πολύ με το μαλακό ελαστικό που έβαλε στο τέλος, κάνοντας διαφορά 0,423δ από τον δεύτερο.

 

Σημαντικά βελτιωμένος, στον ένα γύρο όμως, ο Andrea Iannone της Suzuki που πήρε την τρίτη θέση, με τον Jorge Lorenzo - που τονίζει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης - να παίρνει την τέταρτη θέση.

 

Ο Valentino Rossi συμβιβάστηκε με την πέμπτη θέση, έχοντας επικρατήσει για 54χιλ του ομόσταυλού του, που έμεινε στην 6ος.

 

Εξαιρετικοί ήταν σήμερα το πρωί τόσο ο Loris Baz, όσο και ο Karel Abraham που κατάφεραν - με τις GP15! - να πάρουν θέση μέσα στη δεκάδα!

 

Ο Cal Crutchlow, που είχε πτώση στην 9, ήταν ένατος κι έμεινε μπροστά από τον Scott Redding, ο οποίος όμως στα συνδυασμένα αποτελέσματα έμεινε εκτός δεκάδα.

 

Ο λόγος ήταν ο χτεσινός χρόνος του Andrea Dovizioso, που μπορεί σήμερα να μην τα πήγε καλά (μόλις 16ος), ωστόσο ήταν αυτός που τον πηγαίνει απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Αντίθετα ο Dani Pedrosa δεν έκανε έναν καλό χρόνο που θα του επέτρεπε να μπει στη δεκάδα των πρώτων κι έτσι θα δούμε τον βετεράνο άσο της Repsol Honda στις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα