• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: ΕΔ3
Πολλές ακυρώσεις, έμεινε 1ος ο Mir!
Νέα 12/08/2017 - 11:25

Αρκετοί ήταν οι χρόνοι των οδηγών της Moto3 που ακυρώθηκαν σήμερα, στις ΕΔ3 της μικρής κατηγορίας που διεξήχθησαν σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

 

Μέχρι πριν από λίγο ξέραμε ότι ο Enea Bastianini ήταν αυτός που έγραφε το όνομά του στην πρώτη θέση, όμως ο χρόνος του Ιταλού ακυρώθηκε!

 

Ο Bestia - με την καρώ σημαία να έχει πέσει κι έχοντας κίνηση μπροστά του - κατάφερε να περάσει για 21χιλ τον Joan Mir!

 

Όμως τελικά ο χρόνος του αυτός ακυρώθηκε, με τον Joan Mir να είναι αυτός που φιγουράρει στην πρώτη θέση!

 

Ο Mir είχε κάνει χρόνο και στο 1:36,3 νωρίτερα, όμως επίσης ακυρώθηκε, όπως ακυρώθηκε κι ένας άλλος χρόνος του στο 1:36,9.

 

Στο τέλος πήρε αυτός την πρώτη θέση, με τον Philipp Oettl να ακολουθεί και τον Gabriel Rodrigo να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Bo Bendsneyder ήταν τέταρτος και μπροστά από τη δεύτερη καλύτερη Honda σήμερα, αυτή του Adam Norrodin που έκανε την έκπληξη στο στεγνό σήμερα!

 

Ο Fenati φαινόταν ότι δυσκολευόταν για το μεγαλύτερο διάστημα του 40λεπτου, όμως στο τέλος βελτίωσε την εικόνα του και πήρε την 6η θέση.

 

Έβδομος ήταν ο Nicolo Bulega, με τον Kaito Toba να κάνει εντυπωσιακή παρουσία και να σημειώνει τον όγδοο χρόνο!

 

Βελτιωμένος προς το τέλος ήταν και ο Andrea Migno, που κέρδισε για ένα χιλιοστό τον Jorge Martin που αν και τραυματίας, έκλεισε τη δεκάδα!

 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δέκα πρώτοι είχαν διαφορά μόλις τρία δέκατα (!) ενώ οι 25 από τους 33 οδηγούς ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Η καλύτερη Παρασκευή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα