• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν περίμενα
Ότι ο Marquez θα ήταν τόσο κοντά!
Νέα 11/08/2017 - 22:39

Ο Andrea Dovizioso ήταν αυτός που έγραψε το όνομά του στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους, όμως ο Marc Marquez δείχνει πάρα πολύ απειλητικός.

 

Αυτό παραδέχεται και ο Dovi, ο οποίος σήμερα έβαλε και το νέο φέρινγκ της Ducati, που δοκίμασε για πρώτη φορά στο τεστ του Brno.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη ημέρα. Υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για το φέρινγκ, ωστόσο αποδείχτηκε ανταγωνιστικό και δούλεψε καλά».

 

«Είμαστε κοντά σε σχέση με τους περσινούς χρόνους και μένει να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

 

Προφανώς και πέρυσι, με τα φτεράκια που έχουν καταργηθεί πια, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά φέτος. «Οι διαφορές είναι τεράστιες», είπε ο Dovi.

 

«Προφανώς και είναι αδύνατον να κάνουμε τα περσινά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να πω ότι οι μηχανικοί έκαναν εξαιρετική δουλειά».

 

Η απειλή για τον Dovi είναι η Honda και ο Marquez.

 

«Σίγουρα είναι γρήγορος, αλλά θέλω να περιμένω μέχρι αύριο. Κι ο Vinales δεν είναι μακριά, όπως και ο Rossi που μπορεί να πλησιάσει. Είμαστε προσγειωμένοι».

 

Μια τρίτη νίκη για τον Ιταλό δεν απέχει και πολύ μακριά.

 

«Στις περιπτώσεις του Mugello και της Βαρκελώνης, μόνο στις ΕΔ4 συνειδητοποίησα ότι μπορούμε τη νίκη. Προτιμώ να περιμένω».

 

Τέλος, έκανε κι ένα σχόλιο για τα ελαστικά.

 

«Γλιστράμε πολύ... όλοι. Τα ελαστικά θα είναι περιοριστικός παράγοντας μιας και ο αγώνας θα είναι μεγάλος. Πρέπει να τα διαχειριστούμε».

 

«Το μεσημέρι ήταν και ο Jorge πολύ γρήγορος, αλλά όπως είπα προτιμώ να περιμένω μέχρι αύριο. Πάντως δεν περίμενα τον Marquez τόσο κοντά».

Επόμενο άρθρο »

«Διαβολικό» κράνος!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίθεση Lowes σε Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα