• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίθεση Lowes σε Aprilia!
«Δεν είναι επαγγελματίες»
Νέα 11/08/2017 - 22:07

Δεν θα φύγει και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Aprilia ο Sam Lowes, ο οποίος αποκαλεί «αντιεπαγγελματίες» τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Όχι όλους βέβαια, καθώς τα πυρά του στρέφονται κατά του Romano Albesiano, του ισχυρού άνδρα της Aprilia για το MotoGP.

 

Μετά τις πρώτες φήμες ότι ο Lowes θα φύγει, ήταν ο Albesiano αυτός που έλεγε ότι θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Βρετανό.

 

Η δεύτερη αυτή ευκαιρία αφορούσε στα GP του Brno και της Αυστρίας, όπου και η Aprilia θα περίμενε να δει τι θα μπορούσε να κάνει ο Lowes.

 

Ωστόσο η λύση της συνεργασίας τους - που ωστόσο δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά το παραδέχτηκε ο μάνατζερ του αναβάτη - γίνεται πριν τον αγώνα στην Αυστρία.

 

«Ειλικρινά η επικοινωνία μ’ αυτόν (σ.σ. εννοεί τον Albesiano) και τη διαχείριση, ήταν ανεπαρκής και όχι επαγγελματική... ήταν δύσκολο... πολύ δύσκολο να δουλεύεις έτσι».


«Τους εύχομαι τα καλύτερα και πιστεύω ότι υπάρχει δυναμική να τα πάνε καλά στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οκ, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου κιόλας».

 

«Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, ούτε τους χρωστάω κάτι, μιας και η ευκαιρία που είπαν ότι μου έδωσαν, δεν ίσχυε».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε μια γλαφυρή εικόνα για τον τρόπο που η Aprilia διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση.

 

Να θυμίσουμε ότι η Aprilia - όπως είχε παραδεχτεί και ο Albesiano - συζητούσε με άλλους αναβάτες το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν τον Lowes, ο οποίος είχε ακόμα συμβόλαιο.

 

«Ρώτησαν κάθε οδηγό στον κόσμο να πάρει τη θέση και κανείς δεν τους απαντούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

 

«Είναι σαν η κοπέλα σου να ζητά από όλους τους φίλους σου να βγουν ραντεβού μαζί της... μάλλον δεν είναι και ό,τι καλύτερο, σωστά;»

 

Ο Βρετανός είπε ότι η επίσημη αιτιολογία που λύθηκε η συνεργασία του με την Aprilia, όπως του είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, ήταν ότι ήθελαν έναν «λιγότερο επικίνδυνο» αναβάτη.

 

Η αναφορά αυτή γίνεται για το ότι ο Βρετανός είναι επιρρεπής στις πτώσεις και αυτό κοστίζει και χρήματα, αλλά κρατά πίσω και την εξέλιξη της ομάδας που πρέπει συνεχώς να φτιάχνει νέα εξαρτήματα.

 

Πάντως υπαινίχθηκε ότι δεν ήταν και δίκαιος ο καταμερισμός εξαρτημάτων στο γκαράζ της ομάδας.

 

«Πρέπει να ρωτήσετε αυτούς γιατί ήταν έτσι... νομίζω ήταν σαν να μην πίστευαν σ’ εμένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα».

 

«Έχω το κίνητρο να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος... στη ζωή θέλεις να σε σέβονται και πρέπει να σέβεσαι. Κάποιους από την ομάδα θα τους ευχαριστήσω, κάποιους όμως όχι».

 

«Δεν με σεβάστηκαν κι αυτό δεν είναι ωραίο... εντάξει, τα αποτελέσματα δεν ήταν φανταστικά, αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα που να δυσφημεί την εταιρεία».

 

«Τώρα όμως η μπάλα είναι στην περιοχή μου για ν’ αποδείξω ότι έκαναν λάθος και για να εξασφαλίσω το μέλλον μου στο MotoGP. Αυτό θα κάνω».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν περίμενα

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ανέκτησα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα