• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc: Τώρα ναι...
Μπορώ και παίρνω ρίσκα με την Honda!
Νέα 05/08/2017 - 22:35

Ο Marc Marquez ήταν ο μόνος που κατάφερε σήμερα να σπάσει το φράγμα του 1:55 και, όπως και πέρυσι, πήρε την pole position στην Τσεχία.

 

«Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το δεύτερο μισό της σεζόν», είπε ο Ισπανός, πίσω από τον οποίο - με διαφορά μόλις 92χιλ - ήταν ο Rossi.

 

«Έχουμε καλό ρυθμό και μπορέσαμε να βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι. Στόχος για αύριο είναι το βάθρο, αλλά θα προσπαθήσω να παλέψω για τη νίκη».

 

«Φυσικά ξέρουμε ότι ο καιρός είναι ασταθής, αλλά νοιώθω δυνατός τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Θα είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο».

 

Ποιοί είναι τα φαβορί για τον ίδιο; «Δύσκολο... αν γινόταν τώρα ο αγώνας θα έλεγα ο Dani. Αλλά προτιμώ να περιμένω. Οι Yamaha είναι δυνατές και περιμένω τον Valentino να είναι εκεί».

 

Και φυσικά λίγα λόγια και για τα ελαστικά: «Οι τελευταίοι δέκα γύροι θα είναι κρίσιμοι για τα ελαστικά και ο Pedrosa τα διαχειρίζεται τέλεια».

 

Το πρωί σήμερα, ο Marc ακολούθησε τον Valentino για να δει «...τα πλεονεκτήματά του. Είναι πολύ γρήγορος στην επιτάχυνση, αλλά εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί αλλού».

 

Το φέρινγκ της Ducati το χαρακτήρισε «...περίεργο πολύ. Ίσως το περσινό να ήταν πιο επικίνδυνο. Αν πήρε την ομολογκασιόν τότε μάλλον είναι οκ».

 

Επιστροφή και πάλι στα του 10ου Γύρου της σεζόν. «Το τεστ εδώ μας βοήθησε, καθώς στο Brno δυσκολευόμουν στο παρελθόν».

 

«Τώρα είναι διαφορετικά. Μπορώ και παίρνω ρίσκα όπως και πέρυσι, ειδικά χάρη στο μπροστινό ελαστικό».

 

Κλείνοντας είπε: «Αύριο θα είναι σημαντική ημέρα και όλοι μας θα παλέψουμε για τη νίκη ώστε να την αφιερώσουμε στον Angel Nieto. Σήμερα πήρα την 69η pole μου. Αυτή είναι για τον Nicky».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Την οδηγώ όπως πρέπει!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Με ανησυχεί η Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα