• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Με ανησυχεί η Honda
Ο Marquez φαβορί και μετά ο Pedrosa
Νέα 05/08/2017 - 21:55

Απ’ όταν έβαλε το νέο πλαίσιο, ο Valentino Rossi έχει αλλάξει προς το καλύτερο και σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη φορά, θα ξεκινήσει αγώνα μπροστά από τον ομόσταυλό του.

 

Για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν, ο Rossi δυσκολευόταν απέναντι στον Vinales στον ένα γύρο, όμως τώρα η κατάσταση φαίνεται ότι έχει διαφοροποιηθεί.

 

«Είναι περίεργη χρονιά... είχα τρία βάθρα με το παλιό πλαίσιο, αλλά τότε ακόμα κι εγώ είχα εκπλαγεί. Τώρα όμως νοιώθω καλύτερα και είμαι πιο ανταγωνιστικός».

 

«Μετά το τεστ στην Jerez η ομάδα κι εγώ δώσαμε τη σωστή πληροφόρηση στην Yamaha και τώρα, με το νέο πλαίσιο, μπαίνω καλύτερα στις στροφές και η M1 έχει καλύτερη ισορροπία».

 

«Η πρώτη σειρά είναι πολύ σημαντική σήμερα και αυτό επειδή αύριο είναι έξι οδηγοί που μπορούν να παλέψουν για το βάθρο».

 

«Η Honda είναι το φαβορί και ο Marquez, ενδεχομένως, λίγο παραπάνω απ’ ότι ο Pedrosa. Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι Honda με ανησυχούν. Στους τελευταίους αγώνες είναι γρήγορες κι εδώ έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν κάνει δοκιμές».

 

«Αλλά και οι Ducati μπορεί να παίξουν ρόλο, με τον Lorenzo να είναι λίγο πιο γρήγορος από τον Dovizioso. Επίσης η Desmosedici φθείρει λιγότερο τα λάστιχα».

 

Ο Vinales από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεται αλλά ο Vale προειδοποιεί: «...είναι γρήγορος στο δεύτερο μισό του αγώνα και δεν θα είναι εύκολο να είμαι μπροστά του».

 

Η απόδοση στο δεύτερο μισό είναι πολύ σημαντική για τον Ιταλό: «Μετά από μερικούς γύρους τα ελαστικά φθείρονται. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό που είμαι στην πρώτη σειρά. Πρέπει να κάνω δυνατή εκκίνηση».

 

«Η επιλογή των ελαστικών θα είναι επίσης σημαντική και τόσο το μεσαίο, όσο και το σκληρό θα είναι βιώσιμες λύσεις για τον αγώνα τόσο μπροστά, όσο και πίσω».

Επόμενο άρθρο »

Marc: Τώρα ναι...

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Αν σφίξουμε τα δόντια;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα