• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ1
Το 1-2 η Honda, μπροστά από τις Yamaha
Νέα 05/08/2017 - 13:09

Ο Dani Pedrosa ήταν αυτός που προηγούνταν για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας, αλλά ήρθε στο τέλος ο Marc Marquez για να του πάρει την 1η θέση.

 

Και οι δυο αναβάτες είχαν πτώση, αλλά σε διαφορετικά χρονικά σημεία με τον Marquez να πέφτει στην αρχή του 45λεπτου, μετά τα λάδια που άφησε η μοτοσυκλέτα του Bautista.

 

Μαζί με τον Marc έπεσε και ο Cal Crutchlow και γρήγορα βγήκε η κόκκινη σημαία ώστε να καθαριστεί η πίστα.

 

Πίσω από το δίδυμο της Honda, ακολουθούν οι εργοστασιακοί αναβάτες της Movistar Yamaha, με τον Valentino Rossi να κερδίζει για 15χιλ τον Maverick Vinales.

 

Ο Andrea Dovizioso, που ήταν πιο γρήγορος απ’ όλους χτες Παρασκευή, ήταν αυτός που σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την πεντάδα.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Cal Crutchlow, ο περσινός νικητής στην Τσεχία, κρατώντας πίσω του τον εντυπωσιακό Aleix Espargaro που έβαλε την Aprilia του στην 7η θέση!

 

Την απευθείας πρόκριση για τις ΚΑΤ2 πήρε και ο Johann Zarco - παρά την πτώση του - που άφησε ένατο τον Jorge Lorenzo που και σήμερα μπήκε στην πίστα με το νέο φέρινγκ της Ducati.

 

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του Loris Baz, που άφησε εκτός δεκάδας τον Jonas Folger, αλλά και τον Andrea Iannone.

 

Πιο πίσω ήταν ο Danilo Petrucci, μόλις στην 16η θέση, με τον Ιταλό να βάζει και αυτός το νέο αεροδυναμικό φέρινγκ της Ducati στην GP17 του.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα