• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΕΔ3
Πολλές πτώσεις, δυνατός Bulega
Νέα 05/08/2017 - 11:35

Η πρώτη περίοδος δοκιμών στο στεγνό, για τους αναβάτες της Moto3, σημαδεύτηκε από τις πολλές πτώσεις, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά περίπου!

 

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε λίγο, όμως τα τελευταία λεπτά ήταν συναρπαστικά και ο Nicolo Bulega κατάφερε να γράψει αυτός το όνομά του στην πρώτη θέση.

 

Η καρώ σημαία  είχε πέσει και ο αναβάτης της SKY VR46 ήταν στον τελευταίο του γύρο, κατορθώνοντας να κάνει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους στο πρώτο μισό της πίστας.

 

Με τη βοήθεια και του slipstream από τον Bo Bendsneyder στο τέλος, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 2:08,773 και να είναι ένα δέκατο ταχύτερος από τον Philipp Oettl.

 

Ο Γερμανός ήταν ένας από τους περισσότερους από δέκα αναβάτες που έπεσαν σήμερα το πρωί και δυστυχώς ο Γερμανός άσος πρέπει να έχει τραυματιστεί.

 

Πτώση είχε και ο εντυπωσιακός στο τέλος Nicolo Bulega που έκανε μόλις έξι γύρους στην πίστα, έχοντας περάσει πρώτα από το Ιατρικό Κέντρο της πίστας.

 

Πίσω από τις δυο KTM ακολουθούν τέσσερεις Honda, με καλύτερο εκπρόσωπο του εργοστασίου τον Aron Canet που κέρδισε για ένα δέκατο τον Livio Loi.

 

Ο τελευταίος ήταν δυνατός σήμερα το πρωί και είναι μια από τις λίγες φορές που καταφέρνει να ολοκληρώσει μια επίσημη περίοδο μπροστά από τον Joan Mir.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ήταν στην έκτη θέση, με τον εκπληκτικό Tony Arbolino να είναι ανάμεσα στους δυο αναβάτες της Leopard Racing.

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Andrea Migno, ακολουθούμενος από τον συμπατριώτη του Romano Fenati, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Bendsneyder και Ramirez.

 

Τρομερή ήταν η παρουσία της Maria Herrera που κατάφερε να σημειώσει τον 11ο καλύτερο χρόνο, ενώ καταπληκτικός ήταν και ο Dennis Foggia!

 

Ο νεαρός Ιταλός της Ακαδημίας του Valentino Rossi, στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πήρε την εξαιρετική 13η θέση στο στεγνό!

 

Αντίθετα ο φανταστικός στο βρεγμένο Tim Georgi, υποχώρησε πολύ στο στεγνό σήμερα το πρωί και είχε τον 30ο χρόνο σε 32 αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Εδώ θα είναι δύσκολα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα