• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Όλα είναι ανοιχτά!
Έχω καλές αναμνήσεις από το Brno
Νέα 03/08/2017 - 17:02

Για το δεύτερο μισό της σεζόν, ο Valentino Rossi χρειάζεται να καλύψει μια διαφορά 10β που έχει από τον πρώτο και να παραμείνει πρώτος μέχρι και μετά τον αγώνα στην Valencia.

 

Έτσι θα καταφέρει να πάρει τον 10ο Τίτλο του, ίσως στο πιο δύσκολο και αμφίρροπο Πρωτάθλημα όλων των εποχών!

 

Η αρχή, για τον Ιταλό άσο της Movistar Yamaha, πρέπει να γίνει από το Brno, εκεί που πριν από 21 χρόνια ο Vale έπαιρνε την πρώτη του νίκη σε Παγκόσμιο επίπεδο.

 

Από τότε έχει ανέβει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί άλλες έξι φορές, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα 14 βάθρα του, με το πιο πρόσφατο να έρχεται πέρυσι.

 

Έτσι λοιπόν συμπεραίνει κανείς ότι το Brno δεν είναι καθόλου άσχημο μέρος για να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση ο Valentino Rossi.

 

«Ξεκουράστηκα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Πέρασα χρόνο με τους φίλους μου, αλλά έκανα και προπόνηση και προετοιμάστηκα για τον αγώνα. Νοιώθω καλά».

 

«Προπονήθηκα στο γυμναστήριο και με μοτοσυκλέτα, αλλά τώρα θέλω ν’ ανέβω πάνω στην Μ1 μου και να ξεκινήσω τη δουλειά με την ομάδα μου».

 

«Το Πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε πάντα στο βάθρο».

 

«Μ’ αρέσει το Brno... έχω καλές αναμνήσεις εκεί κι ελπίζω να κάνω και πάλι ένα καλό Σ/Κ. Θα είναι σημαντικό να είμαστε γρήγοροι από τις πρώτες ΕΔ».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημα η Φινλανδία στο Ημερολόγιο

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Giugliano στο Lausitzring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα