• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ξεκινά το δεύτερο μισό
Η αρχή γίνεται στην πίστα του Brno
Νέα 02/08/2017 - 13:12

Στο πρώτο μισό του φετινού Πρωταθλήματος ένα όνομα - από την κατηγορία της Moto3 - ήταν αυτό που ξεχώρισε: του Joan Mir.

 

Ο Ισπανός της Leopard διαχειρίστηκε σωστά την πίεση, πήρε πέντε νίκες στους εννέα πρώτους αγώνες και απολαμβάνει μια διαφορά 37β από τον δεύτερο.

 

Στην απρόβλεπτη όμως κατηγορία της Moto3 τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον περσινό rookie της σεζόν, ο οποίος είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του Brno.

 

Πρόκειται για μια πίστα που δυσκολεύει παραδοσιακά την Leopard, ενώ και οι αντίπαλοι του Mir δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια.

 

Ο Romano Fenati ξέρει ότι αυτοί οι εννέα αγώνες είναι η τελευταία του ευκαιρία για να στεφθεί Πρωταθλητής της Moto3, προτού κάνει το βήμα για την Moto2 τη νέα σεζόν.

 

Παράλληλα και ο Aron Canet θα προσπαθήσει να αυξήσει το βαθμό της πίεσης προς τους αντιπάλους του, με μοναδικό κίνητρο τη δόξα και γι’ αυτόν.

 

Ο περσινός νικητής του βρεγμένου αγώνα στο Brno, ο John McPhee, θα ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα, με την αρκετά καλή παρουσία του στο πρώτο μισό της χρονιάς.

 

Ο poleman της κατηγορίας φέτος, ο Jorge Martin, ελπίζει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στις πίστες μετά τον τραυματισμό του στην Γερμανία.

 

Στους εναπομείναντες εννέα αγώνες πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν στη συναρπαστική κατηγορία της Moto3 και ο Fabio di Giannantonio θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο.

 

Μπορεί να άργησε λίγο να βρει τον εαυτό του στους αγώνες, ωστόσο ο Diggia είναι στην πεντάδα των πρώτων, παρά τα άσχημα αποτελέσματά του σε Ολλανδία και Γερμανία.

 

Κάτι καλό - με την υποστήριξη των συμπατριωτών του στις κερκίδες - θέλει να πετύχει και ο Jakub Kornfeil.

 

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του, η Peugeot MC Saxorpint, ήταν αυτή που κέρδισε τον αγώνα εκεί, με αναβάτη τον McPhee.

 

Δείτε όλο το πρόγραμμα του τριημέρου, πατώντας εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Folger: Με τους καλύτερους!

« Προηγούμενο άρθρο

Στο «αγαπημένο» του Brno ο Dani

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα