• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ταχύτερος του Vinales
Αλλά εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα!
Νέα 01/08/2017 - 16:12

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο motogp.com έδωσε ο Andrea Iannone, με τον Ιταλό άσο να ξεκινά μιλώντας για τη νέα του ομάδα, την Suzuki.

 

«Το κίνητρο για εμένα είναι μεγάλο εδώ και ειδικά τώρα η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, μιας και περιμέναμε μια τελείως διαφορετική κατάσταση από την οποία βρισκόμαστε».

 

«Από την αρχή η κατάσταση ήταν δύσκολη, μιας κι έφτασα στην Suzuki προερχόμενος από μια χρονιά που έδινα μάχες με τους μπροστά και οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές».

 

«Η πρώτη μου επαφή με τη μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Θεωρώ όμως ότι βήμα-βήμα θα φτάσουμε να είμαστε εκεί».

 

Στη συνέχεια πέρασε σε πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις, κάνοντας μια άμεση σύγκριση ανάμεσα στον ίδιο και στον Maverick Vinales που οδηγούσε πέρυσι την GSX-RR.

 

«Ο Maverick έφτανε στις στροφές πιο όρθιος, ενώ εγώ πλαγιάζω περισσότερο... δεν δυσκολευόταν τόσο πολύ με το μπροστινό, αντίθετα μ’ εμένα που δυσκολεύομαι πάρα πολύ».

 

«Λίγο πολύ σε όλους τους αγώνες είμαι πιο γρήγορος από αυτόν κι έχω καταφέρει να βελτιώσω τους χρόνους από πέρυσι, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό».

 

«Το επίπεδο φέτος είναι πάρα πολύ υψηλό και πάντα προσπαθώ στο 100% για να βελτιώσω τη δεδομένη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, όμως δεν εξαρτώνται όλα από εμένα».

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη στο να τη διαχειριστείς... δεν έχω δύναμη σε τέτοιες συνθήκες αλλά δίνω πάντα όλο το είναι μου».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ομάδα με την οποία «ανδρώθηκε» στο MotoGP και συγκεκριμένα στη μεγάλη κατηγορία, την Ducati:

 

«Τα τελευταία χρόνια η Ducati έχει βελτιωθεί αρκετά. Όταν βλέπω αυτά τα αποτελέσματα ξέρω ότι θα είχα την ευκαιρία να είμαι εκεί...»

 

«Έχω μπροστά μου το συμβόλαιο και αποφασίζω αν πρέπει να το υπογράψω ή όχι... νέα πρόκληση ή όχι;»

 

«Σίγουρα μετά  τους αγώνες στο Mugello και στην Βαρκελώνη σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στην κορυφή, όμως πιστεύω πολύ σ’ αυτή την πρόκληση και ξέρω ότι μετά τις δυσκολίες η χαρά είναι μεγαλύτερη».

Επόμενο άρθρο »

Το Brno μέσα από την Brembo

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz: Το MotoGP τώρα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα