• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ανοίγει η αυλαία!
Ο Morbidelli και οι άλλοι!
Νέα 01/08/2017 - 17:44

Αυτός που νοιώθει πιο άνετα από κάθε άλλον στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι αναμφίβολα ο Franco Morbidelli.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, με 34 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο, η πίεση για τον Ιταλο-Βραζιλιάνο υπάρχει και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τη διαχειριστεί.

 

Ένας από τους βασικούς του αντιπάλους, ο έμπειρος Tom Luthi έχει την ικανότητα να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

 

Πέρυσι είχε κάνει μια τελική αντεπίθεση μετά τον αγώνα στο Brno, τον οποίο και έχασε μετά από τραυματισμό του στις ΕΔ. Φέτος ο Ελβετός άσος θέλει κάτι παραπάνω.

 

Ο τρίτος στη βαθμολογία είναι ο Miguel Oliveira  της ΚΤΜ, που θέλει να συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει όπως έκανε και στο πρώτο μισό της σεζόν.

 

Πέρυσι είχε καταφέρει - ως νεοφερμένος στην κατηγορία - να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα στο Τσέχικο GP, ενώ φέτος θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στην κατηγορία.

 

Σε μια από τις αγαπημένες του πίστες φτάνει ο Alex Marquez, ο οποίος όμως δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στην Γερμανία.

 

Με δυνατή παράδοση στην Τσεχία και ήδη δυο νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3(2014) ψάχνει πολλά περισσότερα στο δεύτερο μισό.

 

Ο εντυπωσιακός rookie Francesco Bagnaia ήταν και πάλι στο βάθρο, στο Γερμανικό GP, με τον Ιταλό να κρατά δικαίως την 5η θέση στη βαθμολογία.

 

Είναι λίγο μπροστά από τον Mattia Pasini, που έχει καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο του Brno στα 250cc, ενώ το ίδιο έχει πετύχει και ο Takaaki Nakagami που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την απογοήτευση της Suzuka.

 

Δείτε τις ώρες των μεταδόσεων από την COSMOTE TV πατώντας εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολες ώρες για τον Nieto

« Προηγούμενο άρθρο

Το Brno μέσα από την Brembo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα