• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα λάθη των κατασκευαστών
Σύμφωνα με τον Carlo Pernat
Νέα 04/07/2017 - 12:10

Με το τέλος του Grand Prix στο Sachsenring, ο Marc Marquez πήρε την 8η συνεχόμενη νίκη του στην πίστα και παράλληλα ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

Παρακάτω θα διαβάσουμε πως είδε το Γερμανικό GP ο γνωστός μάνατζερ, Carlo Pernat, που μίλησε στο «αδελφό» gpone.com.

 

«Αυτή τη φορά θα πάω κόντρα στο ρεύμα και θα μιλήσω για τα λάθη. Πρώτα-πρώτα της Yamaha, που δεν άκουσε τον Valentino για το πλαίσιο».

 

«Στο πρώτο μισό είδαμε τους Zarco και Folger να τερματίζουν μπροστά από τους εργοστασιακούς και να τους παίρνουν σημαντικούς βαθμούς».

 

«Στην Ducati ο Bautista ήταν μπροστά από τον Dovi στην Γερμανία, αλλά το λάθος είναι ενδεχομένως η επιλογή του Lorenzo που μακροπρόθεσμα μπορεί ν’ απειλήσει την ατμόσφαιρα στο γκαράζ».

 

«Η έλευση πάντως του Lorenzo, δυνάμωσε τον Dovizioso. Αυτός είναι ο 1ος αναβάτης κι έχει ό,τι χρειάζεται για να δώσει τη μάχη για τον Τίτλο».

 

«Στην Honda έφτιαξαν μια μοτοσυκλέτα που ταιριάζει στον Marquez και θυσίασαν τους άλλους αναβάτες. Ο Marc είναι ο μόνος που μπορεί να την οδηγήσει κρατώντας το στυλ του».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια για την Suzuki και την Aprilia:

 

«Στην Suzuki βασίστηκαν φέτος σ’ έναν κινητήρα με προβλήματα. Τώρα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο 2018, αν και αναπόφευκτα οι αναβάτες της θα έχουν προβλήματα».

 

«Στην Aprilia μετανοιώνουν που άφησαν τον Bautista να φύγει για να δώσουν τη θέση του στον Sam Lowes. Ο Alvaro θα ήταν ιδανικός για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας».

Επόμενο άρθρο »

Λεφτά ή ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα;

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Φανταστικό το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα