• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Όλα είναι πιο εύκολα!
Με το νέο πλαίσιο
Νέα 27/06/2017 - 10:32

Ο Valentino Rossi είναι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του νέου πλαισίου της Μ1 και δεν χάνει την ευκαιρία να το επαναλαμβάνει.

 

Ο Ιταλός άσος, θριαμβευτής στον αγώνα του Assen, τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ότι με το νέο πλαίσιο, λύθηκαν τα προβλήματα που είχε στις εισόδους των στροφών.

 

«Από την πρώτη στιγμή που είχαν δοκιμάσει τη νέα μοτοσυκλέτα, δεν ένοιωθα άνετος στις εισόδους των στροφών».

 

«Έπρεπε να πιέζω τη μοτοσυκλέτα και αυτό δεν είναι το στυλ μου. Δεν ήμουν γρήγορος... κι αυτό ήταν το δυνατό μας σημείο με την Μ1, έτσι δουλέψαμε για να το διορθώσουμε».

 

Ρώτησαν τον Vale αν με το νέο πλαίσιο μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερο το πίσω ελαστικό της Michelin, με τον Ιταλό να μην είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

 

«Δεν το ξέρω αυτό... αλλά σίγουρα οδηγώ καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και όλα είναι πιο εύκολα, μαζί και το να έχω το πιο σκληρό πίσω ελαστικό».

 

Ο Valentino είχε το σκληρό πίσω ελαστικό, αυτό που δούλεψε καλύτερα με την Μ1 και στο τέλος τον βοήθησε να πάρει αυτή τη μεγαλειώδη νίκη.

 

«Την Παρασκευή δοκιμάσαμε το μεσαίο και το σκληρό. Για την τελική επιλογή, πολλά εξαρτώνται από τις μοτοσυκλέτες, τα διαφορετικά στυλ... στη μοτοσυκλέτα μας το σκληρό δούλεψε καλύτερα απ’ ότι το μεσαίο».

 

«Το ήξερα αυτό, αλλά χρειάζεσαι και τις σωστές συνθήκες για να βάλεις το σκληρό κι έτσι όλα ήταν ανοιχτά».

 

«Ήξερα ότι και οι άλλοι είχαν το μεσαίο, όπως ήξερα ότι σε κανονικές συνθήκες στο στεγνό, θα ήμασταν δυνατοί με το σκληρό κι έτσι ρίσκαρα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Τώρα... Ναι!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin & Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα