• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ο Valentino απέδειξε
Για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί παράδειγμα!
Νέα 26/06/2017 - 15:00

Με την pole που πήρε το Σάββατο, όπως παραδεχόταν και ο ίδιος, ο Johann Zarco ήταν σοβαρός υποψήφιος για ένα ακόμα βάθρο στο χτεσινό αγώνα.

 

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όμως έτσι. Ο Γάλλος οδήγησε την κούρσα, έχασε την πρώτη θέση στη συνέχεια αλλά ήταν κοντά στους πρώτους.

 

Όμως το ρίσκο που πήρε να μπει και ν’ αλλάξει μοτοσυκλέτα όταν εμφανίστηκε το ψιλόβροχο, δεν απέδωσε καρπούς και στο τέλος έμεινε 14ος.

 

Ο Zarco πάντως παραμένει αισιόδοξος. «Ήταν θετική ημέρα. Έκανα καλή εκκίνηση από την pole και στο στεγνό κράτησα την πρώτη θέση».

 

«Στη συνέχεια άρχισα να δίνω μάχες με τους αναβάτες πίσω μου. Όμως σε σχέση με αυτούς είχα δυσκολίες σε ορισμένα κομμάτια της πίστας».

 

«Έμεινα κοντά τους όμως, αλλά μετά άρχισε να ψιχαλίζει. Ήμουν νευρικός γιατί ήμουν ήδη στο όριο και φοβήθηκα ότι θα πέσω και γι’ αυτό αποφάσισα ν’ αλλάξω μοτοσυκλέτα».

 

Δεν του βγήκε και μάλιστα έκανε και λάθος, δεν έβαλε τον κόφτη στα pits και δέχτηκε και ποινή ride through.

 

«Ήταν όμως μια θετική Κυριακή», επιμένει. «Στο στεγνό ήμουν γρήγορος και στη μάχη για μια θέση στο βάθρο. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να δουλέψουμε για να τον υλοποιήσουμε. Είμαστε κοντά».

 

Μια σημαντική στιγμή του αγώνα, ήταν η επαφή του Γάλλου με τον Valentino Rossi που παραλίγο να τους θέσεις και τους δυο εκτός μάχης.

 

«Όταν τον είδα ν’ ανοίγεται, μπήκα γιατί ήθελα να είμαι μπροστά. Η ταχύτητά του όμως στη στροφή ήταν πολύ καλή».

 

«Έγειρα προς τα δεξιά και όταν αποφάσισα να επιχειρήσω πάλι, είχαμε την επαφή. Εγώ ήμουν αυτός που παραλίγο να πέσω, αλλά το έσωσα».

 

«Ο Valentino είναι πολεμιστής και κέρδισε. Απέδειξε και σήμερα ότι αποτελεί παράδειγμα», ήταν τα τελευταία του λόγια.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: O Morbido στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Ξαφνική φθορά ελαστικών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα