• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μια σημαντική νίκη
Σ’ ένα απίστευτα ανοιχτό Πρωτάθλημα!
Νέα 25/06/2017 - 22:11

Τη σημασία της νίκης του σήμερα για το Πρωτάθλημα, υπογράμμισε ο Valentino Rossi στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

 

Με την πτώση του Vinales και την 115η νίκη της καριέρας του, ο Rossi κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή και τον Dovi πλέον, στους μόλις εφτά βαθμούς.

 

«Είμαι χαρούμενος και είναι μια σημαντική νίκη, όπως κάθε άλλη νίκη», σχολίασε ο Ιταλός και πρόσθεσε.

 

«Το συναίσθημα είναι καταπληκτικό μετά από ένα χρόνο και γι’ αυτό ακριβώς το συναίσθημα που νοιώθεις μετά από μια νίκη, είμαι στους αγώνες μοτοσυκλέτας».

 

«Και αυτή η νίκη ήρθε μετά από σπουδαία μάχη με τον Danilo, με τον Marc και με τον Zarco. Είναι σημαντική και για το Πρωτάθλημα, που είναι απίστευτα ανοιχτό και ενδιαφέρον με διαφορετικούς αναβάτες και μοτοσυκλέτες».

 

«Έχουμε δει φέτος ότι τα πάντα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δυνατοί και στο Sachsenring που ακολουθεί».

 

«Τώρα όμως θα χαρούμε αυτή τη νίκη που είναι η δέκατή μου στο Assen και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».

 

Δεν ήταν μια εύκολη νίκη, καθώς οχτώ γύρους πριν το τέλος παρουσιάστηκαν οι πρώτες ψιχάλες που δυσκόλεψαν τα πράγματα.

 

«Ήταν δύσκολα για όλους... εμείς ξέρουμε ότι το σκληρό πίσω ελαστικό δουλεύει καλύτερα με τη μοτοσυκλέτα μας. Μετά ήρθε η βροχή».

 

«Τότε αμφιβάλλαμε για την επιλογή μας αλλά στο τέλος ήταν η σωστή και τα ελαστικά δούλεψαν καλά. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα στη νίκη, επειδή ήμουν μπροστά και είχα καλό ρυθμό».

 

«Μετά άρχισε η βροχή και ήλπιζα να μην δυναμώσει. Έδωσα μερικές μάχες με τον Danilo που πάντα είναι δυνατός σ’ αυτές τις συνθήκες».

 

«Τον είδα να δυσκολεύεται επειδή όταν είσαι μπροστά είναι πιο δύσκολο, επειδή λίγο παραπάνω νερό να έχει σε μια στροφή, τότε κατέστρεψες τον αγώνα σου».

 

«Στο τέλος η βροχή σταμάτησε και ξεκίνησα να πιέζω περισσότερο κάνοντας καλούς τελευταίους γύρους».

 

Στο αμέσως επόμενο Σ/Κ ακολουθεί το GP του Sachsenring.

 

«Το Πρωτάθλημα είναι απίστευτο και είναι φανταστικό να το παρακολουθείς... τίποτα δεν έχει κριθεί και όλα είναι ανοιχτά!»

 

«Το Sachsenring είναι διαφορετική πίστα από το Assen κι εκεί η Honda - και ειδικά ο Marquez - είναι δυνατοί κι έτσι πρέπει κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Στόχος επετεύχθη!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα