• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Τι θα ήταν ωραίο;
Να πάρω μια θέση στην πεντάδα!
Νέα 24/06/2017 - 23:43

Ο Petrucci κατάφερε σήμερα να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο και αύριο θα ξεκινήσει από την 1η σειρά της εκκίνησης για δεύτερη φορά στο MotoGP.

 

Ο Ιταλός έχασε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο από δικό του λάθος στον τελευταίο γρήγορο γύρο του, ωστόσο ήταν ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

 

«Πριν μερικούς μήνες δεν θα διανοούμουν καν ότι θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη σειρά», ξεκίνησε να λέει ο Petrux στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες.

 

«Στον τελευταίο μου γύρο έκανα ένα μικρό λάθος και δεν βελτίωσα το χρόνο μου, αλλά και πάλι ήμουν έκπληκτος με την 3η θέση διότι πριν λίγο ήμουν πρώτος».

 

«Μπορεί να πίεσα λίγο παραπάνω απ’ ότι έπρεπε στην αρχή, διότι φοβήθηκα τη βροχή».

 

«Είναι η δεύτερη φορά που είμαι στην πρώτη σειρά, ή σχεδόν η τρίτη διότι και στο Mugello ήμουν μπροστά αλλά ακυρώθηκε ο χρόνος μου».

 

«Ελπίζω ο αγώνας αύριο να μην έχει την κατάληξη του προηγούμενου στην Βαρκελώνη. Πρέπει να παραμείνω ήρεμος και να πάρω το καλύτερο δυνατό».

 

Στη συνέχεια μίλησε λίγο παραπάνω για το λάθος του στο τέλος.

 

«Στο πρώτο κομμάτι ήμουν λίγο πιο αργός, αλλά συνέχισα να πιέζω γιατί ξέρω ότι στο βρεγμένο όλα είναι ανοιχτά».

 

«Πίεζα, αλλά στην 12 μπήκα με λίγα παραπάνω χιλιόμετρα και βγήκα στο κερμπ. Είχε πολύ νερό και συνέχισα να έχω ανοιχτό το γκάζι και είχα μια τρομακτική στιγμή».

 

«Δεν πιστεύω όμως ότι θα κέρδιζα μια θέση ή ότι θα έπαιρνα την pole ακόμα κι αν έκανα κάτι στο πρώτο ή το τελευταίο κομμάτι. Έκανα λάθος γιατί πίεζα πολύ».

 

Τέλος, ο Petrux δήλωσε ότι στον αυριανό αγώνα θα ήταν ικανοποιημένος με μια θέση μέσα στην πεντάδα.

 

«Δεν ξέρω τι καιρό θα προτιμούσα για αύριο, αλλά ελπίζω να είναι στεγνό. Ίσως δεν έχω το ρυθμό για το βάθρο, αλλά θέλω να είμαι στην πεντάδα κι αυτό θα ήταν καταπληκτικό».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Μετά τις ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Βάθρο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα