• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Βάθρο;
Ακόμα κι αυτό θα είναι δύσκολο!
Νέα 24/06/2017 - 22:58

Αν και ο Vinales θα ξεκινήσει από την 11η θέση του grid αύριο, εν τούτοις ο Marc Marquez είναι πεπεισμένος ότι ο συμπατριώτης του θα είναι στη μάχη με τους μπροστά.

 

Ο Marc έχασε σήμερα την pole για μόλις 65χιλ από τον νεοφερμένο στην κατηγορία Johann Zarco.

 

Ο Marquez ξέρει καλά - και το δήλωνε και χτες - ότι οι Yamaha είναι δυνατές στο στεγνό, αν τελικά δεν βρέξει αύριο.

 

«Σήμερα ήταν μια μέρα που έπρεπε να φερθούμε έξυπνα κι εννοώ ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί... στην πρώτη ή τη δεύτερη σειρά», σχολίασε ο Marc.

 

«Πρέπει να κάνουμε καλή εκκίνηση αύριο και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε δεύτεροι. Κι αυτό επειδή οι Yamaha, ο Zarco αλλά ειδικά ο Vinales, είναι πολύ δυνατοί στο στεγνό».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει αύριο... πάντως δεν νοιώθω πολύ άσχημα ούτε στο στεγνό, ούτε στο βρεγμένο, οπότε σε κάθε περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι».

 

«Στο στεγνό θα κάνω τον αγώνα μου, αλλά ξέρω ότι εκεί θα είναι και ο Vinales. Δεν ξεκινά τελευταίος αλλά 11ος κι έχει πολύ καλό ρυθμό».

 

«Ξέρω καλά ότι αν ο αγώνας είναι στο στεγνό θα παλέψω για να μείνω κοντά τους. Θα προσπαθήσω για το βάθρο, αλλά ξέρω ότι κι αυτό θα είναι δύσκολο».

 

Στη συνέχεια είπε μερικά λόγια για τον εντυπωσιακό Johann Zarco.

 

«Είναι έκπληξη γιατί είναι η πρώτη του σεζόν και κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά η pole που πήρε σήμερα δεν είναι έκπληξη. Έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες την ταχύτητά του και στο Le Mans είχε φτάσει κοντά στην pole».

 

«Είναι εξαιρετικός οδηγός και είναι πολύ καλός τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Θα προσπαθήσω να μείνω κοντά του αύριο, διότι ο ρυθμός του την Παρασκευή ήταν πολύ καλός».

 

Τέλος, τόνισε ότι αύριο περιμένει η πίστα να γλιστρά ακόμα περισσότερο, ακόμα και στο στεγνό.

 

«Πρέπει να καταλάβουμε τις συνθήκες αύριο, διότι ακόμα και στο στεγνό πιστεύω ότι θα γλιστράμε αρκετά, όπως είδαμε σήμερα τους οδηγούς της Moto2».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Τι θα ήταν ωραίο;

« Προηγούμενο άρθρο

Ένοιωθε καλά ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα