• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Σας το εγγυώμαι!
Θα ξεπεράσουμε την κρίση
Νέα 19/06/2017 - 11:58

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Andrea Iannone έχει ν’ αντιμετωπίσει και τις διάφορες φήμες για την κοπέλα του.

 

Ένα περιοδικό στην Ιταλία, κυκλοφόρησε τη φήμη ότι η Belen Rodriguez, η διάσημη στη γειτονική μας χώρα κοπέλα του, δεν είναι ευπρόσδεκτη στο γκαράζ της Suzuki.

 

Ο λόγος; Τα προκλητικά ρούχα που φόραγε στο Misano και το γεγονός ότι καλούσε και φίλους της να είναι μαζί της στο box.

 

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι η Belen είναι περισσότερο ευπρόσδεκτη στο γκαράζ από εμένα», είπε ο Iannone που δεν χάνει την αίσθηση του χιούμορ του.

 

«Κάτι τέτοια είναι αναπόφευκτα να συμβαίνουν μιας και οι δυο μας είμαστε δημόσια πρόσωπα και ειδικά εκείνη είναι πολύ διάσημη».

 

«Έτσι θα γίνεται... όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά θα κατηγορούν εκείνη, αλλά τους αφήνω... ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

 

«Όλο αυτό θα ξεφουσκώσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω δυσκολίες και αναμφίβολα θα τις ξεπεράσω. Και μετά όλοι αυτοί θ’ αλλάξουν γνώμη».

 

Η φετινή σεζόν και οι δυσκολίες της, μπορούν να συγκριθούν με αυτήν του 2013, όταν ήταν στην Ducati;

 

«Κανείς δεν τη θυμάται πια αυτή», λέει γελώντας. «Ήταν πιο δύσκολα τότε... μετά ήρθε ο DallIgna και όλα άλλαξαν προς το καλύτερο και ήμασταν σταθερά πιο γρήγοροι».

 

«Με την Ducati είχαμε και περισσότερες μοτοσυκλέτες στην πίστα, ενώ τώρα ήμουν μόνος μου. Ο Guintoli προσπάθησε, αλλά το στυλ του είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μου».

 

«Χαίρομαι που επιστρέφει ο Rins, γιατί νομίζω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Μιλήσαμε μετά το τεστ στην Βαρκελώνη και οι δυο μας θα κάνουμε καλύτερη δουλειά».

 

Στο τεστ της Βαρκελώνης δοκίμασε κι ένα νέο πλαίσιο.

 

«Ήταν περίπου ίδιο με αυτό που έχω και δεν πρόσφερε κάτι το επαναστατικό στη μοτοσυκλέτα, αλλά έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Μπορεί να το έχω στο Assen».

 

Η προσαρμογή του στην GSX-RR συνεχίζεται και για την ώρα «...τα προβλήματα παραμένουν, όπως φαίνεται κι από την τηλεμετρία».

 

«Δεν μπορώ να πιέσω στα φρένα κι έχουμε πρόβλημα στην επιτάχυνση. Αλλά η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά στην είσοδο και μέσα στις στροφές».

 

Πως θα έρθουν οι λύσεις; «Όπως έχω ξαναπεί, η Suzuki κάνει ό,τι μπορεί και το ίδιο κάνω κι εγώ, αλλά πιστέψτε με δεν είναι εύκολο».

 

Τα ελαστικά είναι μέρος του προβλήματος; «Αν συνεχώς αλλάζουν τότε οπωσδήποτε τα πράγματα περιπλέκονται, αλλά αυτό ισχύει για όλους».

 

«Δεν κατηγορώ την Michelin. Δούλεψαν καλά την περσινή σεζόν και σημειώνουν αξιόλογη πρόοδο».

 

Έτσι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη εστίαση στη μοτοσυκλέτα. «Όλοι μας δίνουμε το 110% και σας εγγυώμαι ότι θα το ξεπεράσουμε».

 

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και υπομονετικοί. Να δώσουμε στους μηχανικούς στην Ιαπωνία χρόνο να δουλέψουν».

 

Το κλειδί για να βελτιώσει τις εμφανίσεις του είναι τα φρένα; «Δεν μπορώ να φρενάρω όπως έκανα στο παρελθόν, ειδάλλως θα χάσω το μπροστινό».

 

«Είναι μια πολύ λεπτή κατάσταση, καθόλου εύκολη και χρειάζονται πολλές δοκιμές. Πάντως πιστεύω στην ομάδα μου, στην εταιρεία και στο project».

 

«Η μοτοσυκλέτα έχει απίστευτη βάση για να ξεκινήσει κανείς. Πρέπει απλά να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και θα είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Στο τέλος είμαι δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Πάλευα με τα λάστιχα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα