• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Πάλευα με τα λάστιχα
Και πήρα ό,τι καλύτερο μπορούσα
Νέα 19/06/2017 - 11:01

Για μια στιγμή φάνηκε ότι χτες ο Jonathan Rea θα ακολουθούσε την προσφιλή του τακτική στους αγώνες.

 

Μετά από μια μέτρια παρουσία στα μισά, θα τέλειωνε τον αγώνα με ρυθμό άπιαστο για τους αντιπάλους του. Όμως τελικά δεν εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα στο Misano.

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για μένα», εξηγεί ο Rea. «Από νωρίς τα ελαστικά μου είχαν χειροτερεύσει, ειδικά το μπροστά το οποίο είχε ταλαντώσεις».

 

«Άρχισα να σκέφτομαι αυτό που έγινε στο Donington κι έτσι, αφού έκανα μια διαφορά από τον Tom, προσπάθησα να φυλάξω τα λάστιχά μου. Σκεφτόμουν κι αυτό που έτυχε στον Van der Mark χτες».

 

«Δεν αλλάξαμε και πολλά από χτες, αλλά και πάλι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και πρέπει να κοιτάξουμε την τηλεμετρία και να καταλάβουμε τι δεν δούλεψε».

 

«Δεν ανησυχώ για τα ελαστικά πάντως, μιας και τα Pirelli θεωρώ ότι είναι ασφαλή. Πρέπει όμως να μάθουμε τι έγινε σ’ εμένα στο Donington και στον Van der Mark εδώ, γιατί αυτά δεν πρέπει να γίνονται».

 

Παρά τα προβλήματα πάντως, ο Rea μπορεί και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

 

«Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις, είμαι πολύ χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Είχα ως στόχο να φτάσω τον Torres στα τελευταία στάδια του αγώνα και τον πλησίαζα».


«Μετά όμως, ατυχώς για τον ίδιο, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και μου άφησε τη δεύτερη θέση για την οποία και πίεζα».

 

«Όσο για το Πρωτάθλημα; Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον έχουμε μόνο έναν αντίπαλο, μετά απ’ αυτό που έπαθε ο Chaz, στον οποίο εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Σας το εγγυώμαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Στους 7 ουρανούς ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα