• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα ήθελα ένα διάλειμμα
Μετά τον Γύρο στο Mugello
Νέα 08/06/2017 - 16:28

Ένα διάλειμμα ανάμεσα στο Mugello και το Montmelo θα ήταν καλοδεχούμενο για τον Valentino Rossi, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης.

 

Ο Ιταλός, αν και έχασε το βάθρο στην πατρίδα του, εν τούτοις ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος για την 4η θέση που πήρε, μετά τον τραυματισμό του κάνοντας motocross.

 

Αν και θα προτιμούσε να υπήρχε μια εβδομάδα ξεκούρασης ανάμεσα στα δυο Gran Prix, ωστόσο είναι έτοιμος να δώσει μάχες για να επιστρέψει στο βάθρο στην Βαρκελώνη.

 

«Θα ήθελα μια εβδομάδα κενό μετά το Mugello, ώστε να  αναρρώσω καλύτερα», σχολιάζει ο Valentino και προσθέτει:

 

«Είμαι χαρούμενος πάντως με τον αγώνα που έκανα, η M1 ήταν καλή κι ελπίζω στην Βαρκελώνη να τα πάμε καλύτερα. Θα ήθελα να είμαι στο βάθρο».

 

«Μ’ αρέσει πολύ η πίστα, αν και δεν έχει πολύ πρόσφυση και θα πρέπει να βρούμε ένα ιδανικό set-up για να δουλέψουν καλά τα ελαστικά».

 

«Την Δευτέρα θα κάνουμε και το τεστ, που θα το χρησιμοποιήσουμε για να δοκιμάσουμε κάποιες άλλες λύσεις».

 

«Και το GP στην Καταλονία έχει ωραία ατμόσφαιρα και πολλούς ενθουσιώδεις οπαδούς. Εμείς είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό».

 

Ο Vale, 30β πίσω από τον Vinales, είναι στην πίστα που κέρδισε για τελευταία φορά, πέρυσι, σ’ έναν συναισθηματικό αγώνα μετά το θάνατο του Luis Salom στις ΕΔ της Παρασκευής.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ο 4ος Αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ του ΠΠΤ2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα