• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BURGESS: «Συνεχίζει να με εκπλήσσει o VALENTINO»
O Burgess πλέκει το εγκώμιο του Valentino Rossi και ...συμβουλεύει τον Lorenzo...
Νέα 15/09/2009 - 16:33
Ο Jerry Burgess σχολιάζει τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Valentino Rossi την εκ των έσω μάχη με τον Jorge Lorenzo και μιλάει για τον ενθουσιώδη Ισπανό που προσπαθεί να πάρει τα σκήπτρα από τον οχτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

«Ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει. Αλλά όταν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, τότε συμβαίνουν αυτά. Είχαμε καλό ανταγωνισμό και πριν, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ανταγωνισμός είναι μέσα στην ομάδα μας και εκείνος αναγκάστηκε να ανεβάσει το επίπεδό του. Είναι φανταστικό», δήλωσε ο Αυστραλός αρχιμηχανικός ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τις επιτυχίες τόσο του Ιταλού όσο και θρυλικών αναβατών του παρελθόντος όπως ο Mick Doohan ή ο Wayne Gardner.

O Burgess αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Lorenzo δίνοντας κάποιες συμβουλές στον ταλαντούχο πιτσιρικά: «Αν αγωνιζόμουν εγώ θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα που εξελίσσει εδώ και χρόνια ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αν μπορέσεις να νικήσεις τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με αυτή τη μοτοσυκλέτα τότε έχεις καλή πιθανότητα να νικήσεις οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο. Νομίζω ότι είναι σε καλή θέση. Όταν καταλαβαίνεις τη μοτοσυκλέτα όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τότε θα είσαι σε θέση να πάρεις νίκες και για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πούμε ότι μας νίκησε κάποιες φορές. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο πράγμα να νικήσεις τον Valentino».

Επόμενο άρθρο »

PONCHARAL: "Ποτέ δε δήλωσα ότι ο Cluzel έχει υπογράψει."

« Προηγούμενο άρθρο

PRAMAC DUCATI: Περιμένουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα