• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRAMAC DUCATI: Περιμένουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Το αφεντικό της δορυφορικής ομάδας της Ducati, Paolo Campinoti δηλώνει ικανοποιημένος, αλλά περιμένει ακόμα περισσότερα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Νέα 15/09/2009 - 11:44

Η δορυφορική ομάδα της Ducati έδωσε στους δύο πρωτοεμφανιζόμενους, Mika Kallio και Niccolò Canepa την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Μεγάλη κατηγορία. Από τους δύο αναβάτες, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Kallio και για το λόγο αυτό, η Ducati τον επέλεξε για αντικαταστάτη του Casey Stoner, όσο αυτός έλλειπε από την αγωνιστική δράση, για λόγους υγείας.

 

Ο Paolo Campinoti, επικεφαλής της Pramac Ducati τόνισε την καλή παρουσία του Kallio και ανέλυσε πως κρίνει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας του: "H μεγαλύτερη ικανοποίησή μας ήταν η αλματώδης βελτίωση του Kallio, μέσα στη χρονιά. Η καλύτερή του επίδοση σημειώθηκε στο Assen, όταν μπόρεσε να ακολουθήσει τους πρωτοπόρους, κάνοντας εξαιρετικό αγώνα. Δυστυχώς, έπεσε στην τελευταία στροφή, και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πραγματικά καλή επίδοσή του."

 

Σχετικά με την πρόσφατη προσθήκη του Aleix Espargaró στην ομάδα, ο Campinoti δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην αρχή, κυρίως λόγω της απειρίας των δύο αναβατών μας. Στην πορεία βελτιώθηκαν αρκετά και τώρα κοιτάμε με προσδοκίες το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος."

 

Στο paddock της Pramac, πάντως, κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Espargaro ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Canepa για τους επόμενους αγώνες. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του νεαρού Ιταλού δεν έχουν ικανοποιήσει, σε αντίθεση με τις επιδόσεις του Espargaro ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη των δύο τελευταίων αγώνων.

Επόμενο άρθρο »

BURGESS: «Συνεχίζει να με εκπλήσσει o VALENTINO»

« Προηγούμενο άρθρο

SUPPO: Συνοψίζει τη σεζόν μέχρι τώρα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα