• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Mugello: ΕΔ1
Μπήκαν δυνατά οι Ducati!
Νέα 02/06/2017 - 15:45

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα για τους κόκκινους μέσα στον εντός έδρας αγώνα τους, στην πίστα του Mugello σήμερα.

 

Τα προηγούμενα 24ωρα ο Jorge Lorenzo - ερωτούμενος αν θα μπορούσε η Ducati και τη νίκη - απάντησε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον.

 

Η Ducati λοιπόν ξεκίνησε με το δεξί και τον Andrea Dovizioso στην πρώτη θέση και τον Michele Pirro να ανεβαίνει στη 2η θέση, δυο δέκατα πίσω του.

 

Ο Lorenzo ανέβηκε ως την έκτη θέση, ενώ άλλες δυο Ducati  ήταν στην εφτάδα: ο Hector Barbera (5ος) και ο Danilo Petrucci (7ος).

 

Να θυμίσουμε ότι η Ducati είχε κάνει ιδιωτικές δοκιμές στην πίστα τον Μάιο.

 

Οι χρόνοι ήταν γρήγοροι με το καλημέρα καθώς ο Dovi έκανε 1:47,394 που ήταν κάτω από τρία δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας.

 

Οι πρώτοι εννέα ήταν στο 1:47 και η μεταξύ τους διαφορά δεν ξεπέρασε τα έξι δέκατα, με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ καλές: 25o C στον αέρα και 38ο C στην άσφαλτο.

 

Από τους Ιάπωνες ο Maverick Vinales και η Yamaha του ήταν στην τρίτη θέση, 0,275δ πίσω από τον Dovizioso και λίγο πιο μπροστά από τον δυνατό Zarco.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Jonas Folger, που ανανέωσε πριν λίγες ώρες με την Monster Tech3, ήταν όγδοος, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Cal Crutchlow.

 

Ο Valentino ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ωστόσο έβγαλε περίπου όσους γύρους έκαναν και οι υπόλοιποι.

 

Στους 15 γύρους του ξεκίνησε αργά ν’ ανεβάζει ρυθμό και στον τελευταίο του γύρο έκανε χρόνο 1,1δ πιο πάνω από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Mugello MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήμουν τυχερός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα