• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήμουν τυχερός!
Εύκολα μπορούσα να σπάσω κάτι
Νέα 01/06/2017 - 20:48

Τυχερός νοιώθει ο Valentino Rossi μετά το ατύχημα που είχε σε προπόνηση με motocross την περασμένη Πέμπτη.

 

Ο Ιταλός μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους στην πίστα του Mugello, χωρίς όμως να συμμετέχει στην επίσημη συνέντευξη τύπου.

 

«Ήταν μια άσχημη πτώση... επίπονη... ειδικά στο στομάχι και μπροστά. Πέρασα μια νύχτα στο νοσοκομείο γιατί ήταν δύσκολο να αναπνεύσω...».

 

«Αλλά και μετά στο σπίτι πονούσα πάρα πολύ και ήμουν απαισιόδοξος για τον αγώνα. Εδώ και δυο ημέρες όμως η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ».

 

«Τώρα πρέπει να δούμε πως θα είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα. Εδώ δυο πράγματα είναι σημαντικά και περιμένω να δω πως θα είμαι».

 

«Ένα είναι η αλλαγή του σώματός μου πάνω στη σέλα και το άλλο είναι ότι όταν πιέζεις πρέπει να ανασαίνεις πιο πολύ κι ακόμα πονάω».

 

«Σίγουρα ακόμα δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά ακόμα είναι Πέμπτη και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα την Κυριακή».

 

Ο Vale επισήμανε κιόλας ότι το ατύχημα τον τρόμαξε και δεν αποκλείεται να σταματήσει το motocross.

 

«Μ’ αρέσει και πάντα προπονούμαι με motocross. Είναι ιδανική προπόνηση, αλλά μετά το ατύχημα η καριέρα μου στο motocross ίσως τελείωση», είπε χαμογελώντας.

 

«Νοιώθω τυχερός πραγματικά, διότι με τέτοια πτώση είναι πολύ εύκολο να σπάσεις κάτι και να μείνεις σπίτι σου στους δυο πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν».

 

«Αύριο θα ξεκινήσω κανονικά... θα δω αν πονάω και θα κάνω λιγότερους γύρους για να κρατήσω ενέργεια για την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Mugello: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

​Η Michelin στo Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα