• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φόρος τιμής στον Nicky
Οι μοτοσυκλέτες του θα είναι στο Mugello
Νέα 29/05/2017 - 17:37

Ως φόρος τιμής στον αδικοχαμένο Nicky Hayden, λίγο πριν ξεκινήσει το Grand Prix του Mugello, θα γίνει μια ειδική εκδήλωσε με παρουσία τεσσάρων μοτοσυκλετών του Αμερικανού άσου.

 

Ο Nicky πέθανε στην ΜΕΘ νοσοκομείου στην Ιταλία, πέντε ημέρες αφότου τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο κι ενώ ο Αμερικανός έκανε ποδήλατο.

 

Η κηδεία του θα γίνει σε μερικές ώρες και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

 

Τα SBK-Motul τίμησαν τη μνήμη του Nicky Hayden στον προηγούμενο Γύρο τους, στην πίστα του Donington Park. Τώρα είναι η σειρά του MotoGP.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 θα τιμηθεί στον Γύρο του Mugello αυτό το Σ/Κ και ανάμεσα στις εκδηλώσεις θα συμπεριλαμβάνεται και η επίδειξη των μοτοσυκλετών του Hayden.

 

Πρώτη θα είναι αυτή της Honda, με την οποία κατέκτησε τον Τίτλο του το 2006. Δίπλα θα είναι αυτή της Ducati, με την οποία αγωνίστηκε για 5 χρόνια.

 

Οι άλλες δυο θα είναι επίσης μια Honda, η OPEN που είχε στην ομάδα του Aspar τα δυο τελευταία του χρόνια στο MotoGP και η Honda των SBK-Motul με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Imola, λίγες ώρες πριν το τραγικό του ατύχημα.

Επόμενο άρθρο »

Αναπαύθηκε εν ειρήνη ο Nicky

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένος ο Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα