• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος ο Melandri
Δεν χάνει όμως την αισιοδοξία του
Νέα 29/05/2017 - 16:41

Δεν είχε και πολλά για να χαμογελάει ο Marco Melandri μετά το τέλος του 6ου Γύρου της σεζόν των SBK-Motul στο Donington Park.

 

Στον πρώτο αγώνα, το Σάββατο, έκανε ένα λάθος στον τελευταίο γύρο που του στοίχισε μια θέση στο βάθρο από τον Alex Lowes.

 

Χτες, Κυριακή, ο Melandri αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με μηχανικό πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα του, κάτι που δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί ο οποιοσδήποτε οδηγός.

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για εμάς», παραδέχτηκε ο άσος της Aruba.it Ducati μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα στην Αγγλία.

 

«Από την Imola αντιμετωπίζω κάποια ασυνήθιστα προβλήματα. Στην επιτάχυνση η μοτοσυκλέτα κουνιέται πολύ, ο πίσω τροχός σηκώνεται στον αέρα όταν αλλάζω ταχύτητες και έχουμε αναγκαστεί να κόψουμε δύναμη».

 

«Ήταν από αυτές τις ταλαντώσεις που δημιουργήθηκε το πρόβλημα κι έπρεπε να εγκαταλείψουμε και είναι κρίμα, διότι η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερα ισορροπημένη σήμερα και είχα καλύτερη αίσθηση με το μπροστινό».

 

Πάντως ο Marco Melandri παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια.

 

«Ωστόσο παρά τα προβλήματά μας παλεύουμε για το βάθρο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει το σύνολό μας και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τις λύσεις ώστε να παλεύουμε και πάλι για νίκες».

 

Ο επόμενος Γύρος των SBK-Motul είναι ο εντός έδρας αγώνας της Ducati στο Misano (16-18 Ιουνίου).

 

Για να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα γι’ αυτόν, οι κόκκινοι έχουν προγραμματίσει δοκιμές στην Ιταλική πίστα την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Επόμενο άρθρο »

Φόρος τιμής στον Nicky

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Εδώ είναι Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα